Say Cheese – Γευσιγνωσία τυριών Αλάμπρα 2016

Η γαλακτοβιομηχανία ΑΦΟΙ ΠΕΤΡΟΥ ,γνωστή για τα γαλακτοκομικά προϊόντα «ΑΛΑΜΠΡΑ» και «Η ΓΙΑΓΙΑ», πρωτοπορώντας για ακόμη μια φορά, υποδέχτηκε τους συνεργάτες της διοργανώνοντας ταξίδι γευσιγνωσίας τυριών.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 22 Μαρτίου 2016, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας, με σκοπό την σύσφιξη των σχέσεων της με τους συνεργάτες της, παρουσιάζοντας τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της και την πλούσια γκάμα προϊόντων που προσφέρει.

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις παραγωγής Χαλουμιού και στην

συνέχεια να απολαύσουν εδέσματα ειδικά παρασκευασμένα με τα προϊόντα ΑΛΑΜΠΡΑ.

«Η αμοιβαία εμπιστοσύνη, ο σεβασμός, η εντιμότητα, η εκτίμηση ,η ειλικρίνεια και η ανθρωπιά είναι η βάση μας και η στρατηγική μας για μια ισχυρή και μακροχρόνια συνεργασία με τους συνεργάτες μας» τόνισε ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας Γιώργος Πέτρου στον δικό του χαιρετισμό.

Κλείνοντας τον χαιρετισμό του ο κ. Πέτρου αφιέρωσε την εκδήλωση στους συνεργάτες της εταιρείας εις ένδειξη ευχαριστίας για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στα προϊόντα της τόσα χρόνια αλλά και για την συμβολή τους στην ανάπτυξη που παρουσιάζει η εταιρεία τα τελευταία χρόνια.

Η γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ τα τελευταία χρόνια έχει εμπλουτίσει την γκάμα των προϊόντων της συνάπτοντας συνεργασίες με παραγωγούς του εξωτερικού. Η εταιρεία είναι σε θέση να ανταποκριθεί πλήρως στις ανάγκες γαλακτοκομικών προϊόντων μιας μεγάλης μονάδας μαζικής εστίασης προσφέροντας ποικιλία γαλακτοκομικών προϊόντων από την παγκόσμια αγορά.

Παράλληλα η εταιρεία χαράσσοντας από το 1982 την στρατηγική της για επέκταση στην αγορά του εξωτερικού, έχει επιτύχει σήμερα την παρουσία της σε 29 χώρες ανά το παγκόσμιο φθάνοντας από Ευρώπη μέχρι Αμερική και από Αυστραλία μέχρι Αραβικές χώρες.

Η εταιρεία Α/ΦΟΙ ΠΕΤΡΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ κατέχει ηγετική θέση στην παραγωγή και εξαγωγή Χαλλουμιού με μερίδιο αγοράς πέραν του 30%, με παραγωγή Χαλουμιού να ξεπερνά τους 4,500 τόνους ετησίως.

Στόχος της εταιρείας ήταν και παραμένει η προσφορά γνήσιων γαλακτοκομικών προϊόντων στους καταναλωτές ανά το παγκόσμιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα