Primera Division: Ξέσπασε ο Ρονάλντο, περιμένει Βόλφσμπουργκ

Η Ρεάλ Μαδρίτης επιβλήθηκε της Εϊμπάρ και έδειξε τα "δόντια" της ενόψει της αποστολής... ανατροπή που έχει για το Champions League.

Από τον θρίαμβο στο "χαστούκι" και ξανά στον θρίαμβο. Στο σκοτσέζικο ντους που επιφυλάσσει κάθε τρεις ημέρες στους φιλάθλους της η Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζεται, αυτήν τη φορά στον αγώνα πρωταθλήματος με την Εϊμπάρ, την οποία διέλυσε με 4-0 στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου", λίγες ημέρες πριν υποδεχθεί τη Βόλφσμπουργκ για την ανατροπή του 2-0 στη Γερμανία.

Οι "μερένγκες" ήταν καταιγιστικοί στο 1ο ημίχρονο, σημειώνοντας όλα τα γκολ του αγώνα σε αυτό το διάστημα και δείχνοντας τον δρόμο για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Champions League. Ο Ζινεντίν Ζιντάν παρέταξε τα δεύτερα, τα οποία πλαισίωσε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος, ως είθισται, ήταν ο πρωταγωνιστής του αγώνα, ακόμα και όταν δεν έκανε τίποτα, όπως στο 5ο λεπτό, όταν άφησε τον Χάμες Ροντρίγκες να εκτελέσει φάουλ εκτός περιοχής και ο Κολομβιανός άνοιξε το σκορ, πανηγυρίζοντας έξαλλα μετά από την κριτική που δέχεται τον τελευταίο καιρό.

Στο 18', ο Ρονάλντο έβγαλε την ασίστ στον Λούκας Βάθκεθ για το 2-0 και στην επόμενη επίθεση σκόραρε ο ίδιος, φτάνοντας τα 30 γκολ στο πρωτάθλημα (έπιασε τους Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, Ζονάς και Γκονσάλο Ιγκουαΐν στη μάχη για το "Χρυσό Παπούτσι") και τα 43 σε 41 αγώνες φέτος. Ο "εφιάλτης" είχε και συνέχεια για τους Βάσκους, αφού δέχθηκαν γκολ και από τον Χεσέ Ροντρίγκεθ μετά από νέα ασίστ του Ρονάλντο, ο οποίος έφτασε τις έντεκα ασίστ φέτος στο πρωτάθλημα και τις 74 στην Primera Division (98 συνολικά με τη Ρεάλ). Στο 2ο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε, οι γηπεδούχοι προφύλαξαν τα πόδια τους, αλλά και τη διαφορά και παρά τις ευκαιρίες, δεν κατάφεραν να βρουν άλλο γκολ για να επεκτείνουν το σκορ.

Ρεάλ Μαδρίτης (4-3-3): Κασίγια, Καρβαχάλ (63' Ντανίλο), Πέπε, Νάτσο, Αρμπελόα, Ίσκο, Κασεμίρο (54' Κόβατσιτς), Ροντρίγκες, Βάθκεθ, Χεσέ (76' Μαγιοράλ), Ρονάλντο

Εϊμπάρ (4-2-3-1): Ριέσγο, Κάπα, Πάντιτς, Ράμις, Λούνα, Εσκαλάντε, Γκαρθία, Κέκο (72' Χαΐροβιτς), Αντριάν (46' Μπαστόν), Πελετέιρο (46' Χουνκά), Ενρίτς

Keywords
Τυχαία Θέματα