Premier League: "Απόδραση" με Πέρεθ

Η Νιούκαστλ χρειάστηκε μόλις μία καθαρή ευκαιρία και με γκολ του Αγιόθε Πέρεθ πήρε πολύ σημαντική νίκη με 1-0 επί της Μπόρνμουθ.

Οι γηπεδούχοι είχαν τις ευκαιρίες, όμως οι φιλοξενούμενοι το γκολ. Με κορυφαίο τον Έλιοτ, η Νιούκαστλ αποδείχθηκε πολύ κυνική και με γκολ του Πέρεθ επιβλήθηκε με 1-0 της Μπόρνμουθ, παίρνοντας 3 υπερπολύτιμους βαθμούς.

Οι παίκτες του Χάου

ήταν καλύτεροι από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό, όμως αν δεν μπορείς να σκοράρεις τι να το κάνεις. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και μόλις στο 4’ ο Κινγκ έκανε το σουτ, για να βγάλει εντυπωσιακά ο Έλιοτ. Οι ευκαιρίες ήταν λιγοστές, όμως μία έφτανε στους φιλοξενούμενους, για να πάρουν το προβάδισμα. Στο 27’ η μπάλα κατέληξε στον Πέρεθ μετά από πολύ ωραία ενέργεια του Βαϊνάλντουμ και ο Πέρεθ νίκησε τον Φεντερίτσι για το 0-1! Η συνέχεια βρήκε την Μπόρνμουθ να πιέζει, όμως Γκόσλινγκ (29’) και Κινγκ (35’) δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Έλιοτ, πριν οι προσπάθειες των Σμιθ (37’) και Γκόσλινγκ (39’) βρουν και στα δοκάρια, για να μείνει το 0-1 μέχρι το ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν και πάλι δυνατά και έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 48’, όταν αρχικά ο Έλιοτ έβγαλε την κεφαλιά του Ρίτσι, πριν ο Γκόσλινγκ με νέα κεφαλιά στείλει την μπάλα άουτ μετά από σέντρα του Στάνισλας. Ο τελευταίος απείλησε και πάλι στο 51’, πριν το ρυθμός πέσει στη συνέχεια. Ήταν λογικό οι παίκτες του Χάου να μη δημιουργήσουν και άλλες ευκαιρίες, καθώς είχαν εξαντλήσει τις δυνατότητές τους. Οι φιλοξενούμενοι άλλαξαν σύστημα μετά το 50’, παίζοντας πολύ αμυντικά και η αλήθεια είναι ότι μέχρι το τέλος είχαν τον έλεγχο. Κολοτσίνι (83’) και Ρίτσι (89’) είχαν τις τελευταίες καλές στιγμές, με το 0-1 να μένει μέχρι το τέλος και τη Νιούκαστλ να βγαίνει από την ζώνη του υποβιβασμού.

Πηγή: Gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα