Pavel Vrba: "Είμαστε στο ίδιο επίπεδο με την ΑΕΚ"

Με σεβασμό μίλησε για την ΑΕΚ ο τεχνικός της Βικτώρια Πλζεν Pavel Vrba στην συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε για τον αυριανό μεταξύ τους αγώνα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

"Η ομάδα της Λάρνακας έδειξε ότι έχει πολύ καλή ομάδα και με τακτική. Δεν πρέπει να τους υποτιμούμε. Έχει πολλούς παίκτες από την Ισπανία. Στο Λίμπερετς είδαμε ότι έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Την σεβόμαστε. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Έδειξαν μεγάλη δυναμική στο Μινσκ. Έχει πολλή

τεχνική στο παιχνίδι της. Διαθέτει πολλούς Ισπανούς και αυτό την βοηθά. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε εμείς την κατοχή. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Θέλουμε την νίκη χωρίς να δεχθούμε γκολ.

Στην συνέχεια τόνισε: "Απουσιάζει ο βασικός μας επιθετικός λόγω τιμωρίας όμως έχουμε άλλους δυο ικανούς για να τον αντικαταστήσουν.

Οι απουσίες μας αναγκάζουν να βάλουμε παίκτες που πρώτη φορά θα παίξουν μαζί. Έχουμε έμπειρες επιλογές για να καταφέρουμε να τα καλύψουμε. Ο αγώνας με την Sigma Olomouc μας έδειξε ότι είμαστε σε καλή κατάσταση. Είμαστε στο ίδιο επίπεδο με την ΑΕΚ. Περιμένω ένα καλό ματς".

Για τον Pilar που έχει κάποιο πρόβλημα: "Είναι από τους παλαιότερους παίκτες στην ομάδα. Βασίζομαι σε αυτόν. Πιστεύω ότι δεν θα επηρεαστεί και θα κάνει τη διάφορα στο ματς".

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Marek Bakos ο οποίος ανέφερε: "Ξέρουμε ότι στο δεύτερο παιχνίδι θα είναι δύσκολα τα πράγματα λόγω της θερμοκρασίας. Έτσι πρέπει να παίξουμε καλά για να πάρουμε από τον πρώτο αγώνα που θέλουμε. Ανυπομονούμε για τον αυριανό αγώνα. Εντυπωσιάστηκα από τους παίκτες που έχει η ΑΕΚ στην επίθεση".

Keywords
Τυχαία Θέματα