Όσκαρς 2016: Oι αφίξεις των διασήμων στο Κόκκινο Χαλί

Η αντίστροφη μέτρηση για την 88η τελετή απονομής των βραβείων όσκαρ έχει ήδη αρχίσει με τις αφίξεις των σταρ του Χόλυγουντ στο «Dolby Theatre».

Αφίξεις παρουσιαστών της τελετής απονομής των βραβείων Όσκαρ

Στο κόκκινο χαλί «περπάτησαν» πρώτοι η ελληνικής καταγωγής παρουσιάστρια Μαρία Μενούνος με τον κολλητό της φίλο και beauty

expert Δημήτρη Γιαννέτο.

Η διάσημη Ελληνίδα παρουσιάστρια θα καλύψει για λογαριασμό του καναλιού «Ε!entertainment» την φαντασμαγορική βραδιά απονομής των όσκαρ και φυσικά ο Γιαννέτος είναι κοντά της, όχι μόνο για να της φτιάξει τα μαλλιά και το όλο look αλλά και για να κερδίσει και αυτός τα «εύσημα» μιας και ξεχωρίζει σε κομψότητα και στυλ.

Η Μαρία Μενούνος τις προηγούμενες μέρες, ερχόταν συνεχώς σε επαφή με τους διάσημους ηθοποιούς που ήταν υποψήφιοι σε κάποια κατηγορία ενώ είχε την τύχη να συνομιλήσει και με τον Leonardo DiCaprio από τον οποίο πήρε αποκλειστική συνέντευξη.

Η Μαρία Μενούνος επέλεξε να φορέσει μια μοναδική δημιουργία του σχεδιαστή Christian Siriano.

Στο Κόκκινο χαλί, έφτασαν και οι παρουσιαστές του «Ε! Εntertainment», Ryan Seacrest και Giuliana Rancic οι οποίοι θα καλύψουν και αυτοί την υπέρλαμπρη βραδιά.

Oι αφίξεις των σταρ του Χόλυγουντ

Την άφιξη τους έκαναν και η καταξιωμένη με όσκαρ ηθοποιός Whoopi Goldberg, η πανέμορφη ηθοποιός Alicia Vikander, η οποία είναι υποψήφια για Όσκαρ στην κατηγορία Β’ Γυναικείου Ρόλου για την δραματική ταινία «The Danish Girl», ενώ έκλεψε την παράσταση με το κίτρινο στράπλες Louis Vuitton φόρεμα με την ασημί λεπτομέρεια. Λίγο αργότερα έφτασε και ο συμπρωταγωνιστής της Vikander, Εddie Redmayne ο οποίος είναι υποψήφιος για όσκαρ Α' Αντρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία «The Danish Girl». Ο Redmayne, φόρεσε ένα βελούδινο μαύρο κοστούμι του σχεδιαστή Alexander McQueen.

e;

Στη συνέχεια την εμφάνιση της στο Κόκκινο Χαλί έκανε και η καλλονή ηθοποιός της Αμερικάνικης σειράς «Quantico»Priyanka Chopra, η οποία είναι η πρώτη Ινδή που θα παρουσιάσει βραβείο στην Ακαδημία των Όσκαρ, με ένα λευκό διάφανο φόρεμα, καθώς επίσης και η Κολομβιανή ηθοποιός Sofia Vergara, η οποία φόρεσε μια δημιουργία του οίκου Marchesa σε μπλε αποχρώσεις.

Την παράσταση έκλεψε και η Γερμανίδα Παρουσιάστρια του «Next Top Model» και μοντέλο Heidi Klum, η οποία επέλεξε να φορέσει ένα μοβ φόρεμα απο τον οίκο Versace. Ανάμεσα στις εκλεκτές παρουσίες του Κόκκινου Χαλιού ήταν και η εμφάνιση της Βρετανίδας ηθοποιού Naomi Watts η οποία φόρεσε μια μοναδική δημιουργία του οίκου «Armani».

Ανάμεσα στους αστέρες του Χόλυγουντ που ξεχώρισαν ήταν και η πανέμορφη ηθοποιός Μargot Robbie, η πάντοτε κομψή και chic Jennifer Garner, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Julianne Moore, η σαγηνευτική ηθοποιός Rachel McAdams, η εκκεντρική τραγουδίστρια Lady Gaga, η γκλαμουράτη ηθοποιός Olivia Wilde, η θελκτική, βραβευμένη με δυο όσκαρς ηθοποιός Cate Blanchett αλλά και ο γοητευτικός ηθοποιός Henry Cavill.

Περίπου 35 λεπτά αργότερα, έφτασε και η Νοτιοαφρικανή ηθοποιός Charlize Theron, η οποία είναι υποψήφια για όσκαρ για την ερμηνεία της στην ταινία «Mad Max». Η πανέμορφη ηθοποιός επέλεξε να ντυθεί με μιά κατακόκκινη δημιουργία απο το Couture show 2016 του οίκου Dior. Στην φωτογραφία η ηθοποιός μιλά με τον σκηνοθέτη της ταινίας που είναι υποψήφια, George Miller.

Leonardo Di Caprio: θα είναι απόψε η βραδιά του;

Στην 88η τελετή απονομής των όσκαρ έφτασε και ο υποψήφιος για όσκαρ Καλύτερου ηθοποιού, Leonardo Di Caprio, ο οποίος δήλωσε πως είναι πολύ νευρικός για την αποψινή βραδιά. Να υπενθυμίσουμε πως παρά τις υποψηφίοτητες που είχε στο παρελθόν δεν κατάφερε να λάβει ποτέ το πολυπόθητο αγαλματίδιο. Ο Di Caprio δηλώνει αποφασισμένος να κερδίσει αυτή την φορά, για την ερμηνεία του στην ταινία «Η επιστροφή».

Ο Αμερικανός ηθοποιός έως τώρα έχει συμμετάσχει σε πέντε τηλεοπτικές σειρές, άπειρες διαφημίσεις, δύο ντοκυμαντέρ και είκοσι οκτώ ταινίες. Κι ενώ ο κόσμος πρωτοαντικρίζοντας τον, θεώρησε πως πρόκειται για έναν ακόμα πρωτοεμφανιζόμενο ηθοποιό, ο DiCaprio βραβεύτηκε ουκ ολίγες φορές στην μέχρι τώρα πορεία του και προτάθηκε τέσσερις φορές για Όσκαρ.

Η πρώτη υποψηφιότητα για Όσκαρ Β' Ανδρικού Ρόλου για τον DiCaprio ήρθε το 1993 με την ταινία «Τι Βασανίζει τον Γκίλμπερτ Γκρέιπ». Στην ταινία αυτή υποδύθηκε τον μικρό αδερφό του Johnny Depp, ο οποίος πάσχει από νοητική στέρηση και ο 19χρονος τότε Leonardo κλέβει την παράσταση. Όταν έφτασε όμως προτεινόμενος στα Όσκαρ, έχασε το χρυσό αγαλματίδιο από τον Tommy Lee Jones για την ταινία «Ο Φυγάς».

Στο πλευρό του ηθοποιού, η καλύτερη φίλη και συμπρωταγωνίστρια του στην οσκαρική ταινία του 1997, που έσπασε τα ταμεία, «Τιτανικός», Kate Winslet.

Ωστόσο, η Βρετανίδα τραγουδίστρια Adele υποστηρίζει και αυτή με την σειρά της τον Di Caprio, αναρτώντας μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram με την λεζάντα «Καλή επιτυχία Λίο. Όλοι σ’αγαπανε διότι είσαι ο καλύτερος. Συνάντησέ με στο ρολόι, οποιαδήποτε στιγμή».

Good luck Leo! Everyone loves you because you're the best. Meet me at the clock anytime bruv X

A photo posted by @adele on

Feb 28, 2016 at 8:33am PST

Την εμφάνιση της στο κόκκινο χαλί έκανε και η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Jennifer Lawrence, η οποία έφτασε 10 λεπτά πριν ξεκινήσει η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ. Η Lawrence, είναι υποψήφια για Όσκαρ Καλύτερης Γυναίκας ηθοποιού για την ταινία «Joy».

View inside Dolby Theatre. Still lots of empty seats as everyone is still at bar and on red carpet outside #Oscars pic.twitter.com/C0xnAe46VK

— Chris Gardner (@chrissgardner) February 29, 2016

Το φετινό σύνθημα της 88ης διοργάνωσης είναι το «We all dream in gold»

Η βραδιά της απονομής, όπως υποδηλώνει και το μότο, αναμένεται να είναι ιδιαίτερα λαμπερή, παρά το γεγονός ότι φέτος πραγματοποιείται εν μέσω αμφισβητήσεων για τα «Λευκά Όσκαρ».

Αιτία, στάθηκε η διαπίστωση πως οι υποψήφιοι για το χρυσό αγαλματίδιο στις κατηγορίες των καλύτερων ηθοποιών είναι λευκοί. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών, να λάβει μέτρα καθώς την τελευταία στιγμή αναπροσάρμοσε κάποιες κατηγορίες συμπεριλαμβάνοντας και μαύρους ηθοποιούς. Η αλλαγή, ωστόσο, δεν είχε κάποιο αποτέλεσμα καθώς οι αντιδράσεις παραμένουν.

Παρουσιαστής της βραδιάς των Όσκαρ 2016, είναι ο κωμικός ηθοποιός Chris Rock, ο οποίος φημίζεται για το καυστικό και ιδιαίτερό του χιούμορ. Σημειώνεται, πως 11 χρόνια πριν ανέλαβε να παρουσιάσει για πρώτη φορά τα βραβεία της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.


ABC Breaking News | Latest News Videos

Keywords
αφιξεις, στο κοκκινο, next top model, leonardo di caprio, ryan seacrest, louis vuitton, alexander mcqueen, julianne moore, rachel mcadams, lady gaga, cate blanchett, henry cavill, johnny depp, jennifer lawrence, υποψηφιοτητες οσκαρ 2013, σταρ, beauty, expert, στυλ, ryan, άφιξη, girl, louis, vuitton, alexander, mcqueen, εμφάνιση, sofia, μπλε, top, heidi, versace, naomi, armani, jennifer, lady, gaga, henry, mad, max, dior, johnny, tommy, lee, adele, instagram, leo, clock, anytime, photo, joy, view, empty, red, twitter, february, dream, rock, abc, news, videos, gary moore, oscar 2011, Καλή Χρονιά, αλλαγη ωρας 2012, jennifer lawrence, instagram, μιλα, ryan seacrest, ηθοποιος, σταρ, ταινιες, τυχη, φωτογραφια, dior, johnny depp, lady gaga, louis vuitton, mcqueen, news, ryan, ασημι, άφιξη, βραδια, γεγονος, γοητευτικος, διαφανο, εμφάνιση, επιτυχια, εικοσι, η τελετη, οικο, κοκκινου, λεζαντα, μαυρο, μαλλια, μπλε, μικρο, μοτο, μαρια, οκτω, ρολοι, σειρες, συνεχεια, σειρα, στυλ, τραγουδιστρια, φυσικα, φορα, χιουμορ, anytime, alexander mcqueen, alexander, beauty, cate blanchett, clock, dream, empty, february, photo, gaga, heidi, henry, henry cavill, ιδιαιτερο, ιδιαιτερα, johnny, julianne moore, jennifer, κωμικος, lady, lee, leonardo di caprio, λευκο, louis, naomi, rachel mcadams, rock, red, sofia, tommy, top, versace, vuitton
Τυχαία Θέματα