Original σε Κοντονή: «Δεν έχεις κάνει τίποτα»

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού είχε συνάντηση με αντιπροσωπία των οπαδών της ΑΕΚ που βρέθηκαν σήμερα στο Υπουργείο.

Όπως διαβάσατε νωρίτερα, μόλις ο Σταύρος Κοντονής ενημερώθηκε για την παρουσία οπαδών της ΑΕΚ έξω από το Υπουργείο, αλλά και για τα μηνύματα που έστειλαν μέσω πανό και φέιγ βολάν, εξέφρασε την επιθυμία να συναντηθεί μαζί τους. Κάτι που συνέβη. Δύο εκπρόσωποι της Original 21 παρέμειναν

έξω από το Υπουργείο και μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης με UEFA, FIFA, ΕΠΟ, τα είπαν με τον Υφυπουργό Αθλητισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κοντονής εξέφρασε παράπονα για το γεγονός ότι οι οπαδοί τον συμπεριέλαβαν στο πανό τους, υποστηρίζοντας ότι εκείνος από την πλευρά του κάνει ό,τι μπορεί για να αλλάξει η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ωστόσο, οι φίλοι της ΑΕΚ από την δική τους μεριά, επεσήμαναν στον Υφυπουργό ότι μέχρι σήμερα δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα, ότι τα ίδια πρόσωπα κάνουν ό,τι και τα προηγούμενα χρόνια και πως η κατάσταση που επικρατεί είναι στην πραγματικότητα αυτή που τροφοδοτεί τη βία στα γήπεδο. Σε εκείνο το σημείο, μάλιστα, φέρονται να του έκαναν παράπονα και για το θέμα της κάρτας φιλάθλου.

Ο Κοντονής συμφώνησε με τους οπαδούς ως προς την ανάγκη για αλλαγή προσώπων, λέγοντας μάλιστα ότι και στην συνάντηση που είχε νωρίτερα με UEFA και FIFA έθεσε το ζήτημα της απομάκρυνσης όσων διώκονται ποινικά, όμως επεσήμανε ότι απαιτείται χρόνος για να γίνουν τα αναγκαία βήματα. Η συνάντηση έγινε σε απόλυτα ήρεμο κλίμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα