Oμόνοια: Και με την ΑΕΚ, με ακόμη περισσότερο πάθος

Mε τον ΑΠΟΕΛ η Ομόνοια, κυρίως στην επανάληψη έδειξε ότι μπορεί και πάρα πολλα μάλιστα. Φυσικά αυτό το απέδειξε τους τελευταίους δυο μήνες και συνεχίζει να εντυπωσιάζει το πάθος και η αποφασιστικότητα των ποδοσφαιριστών της.

Τα δίνουν όλα για όλα και αυτό φυσικά το εκτίμησε με τον καλύτερο τρόπο ο κόσμος της που είναι δίπλα τους και στέλνουν το ξεκάθαρο μήνυμα ότι θα το παλέψουν μαζί με τους , μέχρι το τέλος. Η έξοδος στην ευρώπη μέσω πρωταθλήματος και φυσικά η κατάκτηση του Κυπέλλου είναι οι μεγάλοι στόχοι του τριφυλλίου.

Η Ομόνοια με τα τόσα προβλήματα που αντιμετώπίζει, είναι παράδειγμα μαχητικότητας και θέλησης. Φυσικά όταν είσαι τόσο μεγάλος σύλλογος , δεν μπορείς απο τη μια μέρα στην άλλη να αλλάξει το DNA . Δεν είναι τυχαία η μεταμόρφωση του τριφυλιού και έχει σχέση με την νοοτροπία που υπάρχει, όταν είσαι η Ομόνοια.

Φυσικά σε αυτό θα πρέπει να πιστώσουμε τον Κώστα Καϊάφα που έδειξε ότι έχει τις ικανότητες και σαν προπονητής να προσφέρει στην Ομόνοια. Το σίγουρο είναι ότι στην Ομόνοια υπάρχει μεγάλη αποφασιστικότητα για να δώσουν συνέχεια και να μην χαλάσουν ότι έκτισαν το τελευταίο διάστημα.

Έρχεται ο αγώνας με την ΑΕΚ και κρίνεται κομβικός για την μετέτειπα πορεία. Έτσι οι παίκτες του τριφυλλίου θα πρέπει να αγωνιστούν με πάθος και με την ΑΕΚ , όπως και με τον ΑΠΟΕΛ. Άλλωστε δεν υπάρχει άλλη επιλογή, πέραν απο το διπλό μέσα στην Λάρνακα.

Keywords
Τυχαία Θέματα