Aπόλλων: Χαμηλοί οι τόνοι

Ο Απόλλων μπορεί να απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής , με δυο βαθμούς διαφορά απο τον ΑΠΟΕΛ, όμως είναι ευδιάκριτο ότι στην Λεμεσιανή ομάδα κρατούν χαμηλούς τους τόνους.

Πρώτο υπάρχει απόλυτος σεβασμός στο βασικό συνδιεκδικητή του τίτλου ΑΠΟΕΛ και παράλληλα ξέρουν πολύ καλά ότι ο δρομός είναι ακόμη μακρύς και θα υπάρξουν συμπληγάδες μέχρι να υλοποιηθεί, ο μεγάλος στόχος που είναι η κατάκτηση του τίτλου. Παράλληλα όπως δήλωσε σήμερα στο Ράδιο Πρώτο ο εκπρόσωπος

επικοινωνίας του Απόλλωνα , Φανούριος Κωνσταντίνου υπαρχει πίστη ότι φέτος θα είναι η χρονιά του Απόλλωνα για να επιστρέψει στην κορυφή του Κυπριακού ποδοσφαίρου.

Το ζητούμενο είναι η ομάδα να συνεχίσει με πίστη και με αυτοπεποίθηση στο αμέσως επόμενο παιχνίδι με τον Ερμή εκτός έδρας. Σίγουρα θα είναι πάρα πολύ σημαντικό για τους ''κυανόλευκους'' να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες και να συνεχίσουν με τεράστια δυναμική.

Άπαντες όμως συνεχίζουν με ταπεινότητα και ξέρουν ότι όλα εξαρτώνται απο αυτούς. Κρατούν την τύχη τους και αυτό είναι πέρα για πέρα σημαντικό, ,με όπλο τις χιλιάδες των φίλων τους

Keywords
Τυχαία Θέματα