Oμόνοια: ΑΕΚ και μόνο ΑΕΚ

Η σκέψη και η προσήλωση στην Ομόνοια είναι μόνο στην ΑΕΚ και μόνο στην ΑΕΚ. Το μεγάλο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ , μπαίνει σε δεύτερη μοίρα. Προέχει ο επαναληπτικός αγώνας Κυπέλλου, με την ομάδα της Λάρνακας στο Γ.Σ.Ζ. .

Ο στόχος για την Ομόνοια είναι να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα που θα την οδηγήσει στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου. Η δίψα στην Ομόνοια είναι τεράστια. Η κατάκτηση

του τροπαίου για τους ''πράσινους'' είναι μονόδρομος, Θέλουν να διεκδικήσουν το τρόπαιο και να δώσουν χαρά στον κόσμο τους , που πληγώθηκε πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια. Τώρα σε αυτό το καθοριστικό ραντεβού της ερχόμενης Τετάρτης η Ομόνοια θα πρέπει να είναι Ομόνοια και να κατάθεση ψυχή , όπως έπραξε στους τελευταίους δυο αγώνες με Απόλλωνα και Ανόρθωση.

Η Ομόνοια θέλει να βρεθεί στον τελικό και να πάει με φόρα και με την ψυχολογία στο Ζενίθ στο μεγάλο ντέρμπι του Σαββάτου με τον ΑΠΟΕΛ , με επιδίωξη να δώσουν και άλλη χαρά στους φίλους τους. Στην Ομόνοια λοιπόν θέλουν διακαώς να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες και να δείξουν με τον καλύτερο τρόπο την αποφασιστικότητα τους και να διατηρήσουν τον ενθουσιασμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα