Oκταήμερη κράτηση 58χρονου για υποθ.απόπειρας φόνου 76χρονου

Υπό οκταήμερη κράτηση έθεσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού τον 58χρονο, ο οποίος συνελήφθη ως ύποπτος, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας φόνου 68χρονου χθες στην Κτηνοτροφική περιοχή Πολεμιδιών.

Σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε νωρίτερα ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, ο 58χρονος φαίνεται να ανέμενε τον 76χρονο στην κτηνοτροφική περιοχή Πολεμιδιών και να του επιτέθηκε με μαχαίρι, τραυματίζοντας τον στο στήθος, ενώ περαστικός

κατάφερε να τον αφοπλίσει.

Ο μάρτυρας ανέτρεψε τις αρχικές πληροφορίες ότι, δηλαδή, ήταν ο 76χρονος, που τράβηξε μαχαίρι και τραυματίστηκε, όταν του το απέσπασε ο 58χρονος, εναντίον του οποίου διερευνάται τώρα υπόθεση απόπειρας φόνου, μαχαιροφορίας προς διέγερση τρόμου και τραυματισμός.

Σύμφωνα με τον κ. Σωτηριάδη, ο φερόμενος ως δράστης είχε μεταβεί στην Αστυνομία αναφέροντας ότι δέχθηκε μαχαιριά στον καρπό, ενώ την ίδια ώρα το θύμα μετέβη σε περίπτερο ζητώντας βοήθεια.

Ο 76χρονος διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και αργότερα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Η κατάσταση του, αν και σοβαρή, είναι εκτός κινδύνου. Ο 58χρονος αναμένεται να οδηγηθεί εντός της ημέρας ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, για έκδοση διατάγματος κράτησης του.

Keywords
Τυχαία Θέματα