O σοκαριστικός διάλογος Ζελένσκι-Μακρόν λίγο μετά την ρωσική εισβολή (BINTEO)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ο διάλογος του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν με τον πρόεδρο της Ουκρανίας, Βολοντιμίρ Ζελένσκι, λίγο μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Συγκεκριμένα, κατά τις πρώτες ώρες της εισβολής στις 24 Φεβρουαρίου, ο Ουκρανός πρόεδρος καλεί τον Γάλλο ομόλογό του, ζητώντας μεταξύ άλλων να επικοινωνήσει με τον Πούτιν και να διαμορφωθεί συμμαχία κατά του πολέμου.

"Μου λέτε ότι έστειλαν ειδικές δυνάμεις παντού στο Κίεβο;" ρωτά ο Μακρόν τον Ζελένσκι.

"Παντού στο Κίεβο, στην Οδησσό, από τη Λευκορωσία. Πολεμάμε παντού στη χώρα μας. Δεν μπορούσαμε να το φανταστούμε

αυτό, δεν είναι όπως το 2014. Είναι πολύ μεγαλύτερη η εισβολή", απαντά ο Ουκρανός πρόεδρος με τον Μακρόν να σχολιάζει: "Μιλάμε για ολοκληρωτικό πόλεμο".

"Πιστεύω Εμανουέλ ότι είναι σημαντικό να συζητήσεις με τον Πούτιν και είναι σημαντικό να διαμορφωθεί μια συμμαχία κατά του πολέμου. Είμαστε σίγουροι ότι οι ευρωπαίοι ηγέτες και ο Μπάιντεν μπορούν να συμμαχήσουν, να του τηλεφωνήσουν και να του πουν (σ.σ. στον Πούτιν) "Σταμάτα”. Και αυτός θα σταματήσει. Θα σας ακούσει", ακούγεται να λέει ο Ζελένσκι.

"Πιστεύω Εμανουέλ ότι είναι σημαντικό να συζητήσεις με τον Πούτιν και είναι σημαντικό να διαμορφωθεί μια συμμαχία κατά του πολέμου. Είμαστε σίγουροι ότι οι ευρωπαίοι ηγέτες και ο Μπάιντεν μπορούν να συμμαχήσουν, να του τηλεφωνήσουν και να του πουν (σ.σ. στον Πούτιν) "Σταμάτα". Και αυτός θα σταματήσει. Θα σας ακούσει".

Πηγή: TheToc.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα