O ΠΑΟΚ, άνετα 4-0 την Λαμία

Ο ΠΑΟΚ κράτησε το απόλυτο νικών στην έδρα του και το συνδύασε και με διαστήματα καλού ποδοσφαίρου κόντρα στη Λαμία (4-0), που έπαιξε από 71' με 10 παίκτες. Καταλύτης ο Μαουρίσιο, πολύ καλός ο Πέλκας, συνέχισε το σερί σκοραρίσματος ο Πρίγιοβιτς με δύο τέρματα.



Άλλον ΠΑΟΚ είχε τάξει μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος ο Ραζβάν Λουτσέσκου, άλλος ΠΑΟΚ

εμφανίστηκε κόντρα στη Λαμία. Χωρίς να είναι απόλυτα αξιόπιστο το δείγμα, καθώς η νεοφώτιστη ομάδα φάνηκε αδύναμη να ακολουθήσει τον ρυθμό των γηπεδούχων στην άδεια Τούμπα, ο "Δικέφαλος" ΚΑΙ καλό ποδόσφαιρο έπαιξε για μεγάλο διάστημα ΚΑΙ την πιο άνετη φετινή νίκη του πήρε και μάλιστα σημειώνοντας δύο γκολ νωρίς-νωρίς, κάτι που δεν είχε συνηθίσει τον κόσμο του.

Στο 10' ο Λέοβατς και στο 24' ο Πρίγιοβιτς, σε φάσεις που άρχισαν από εξαιρετικές κάθετες του Μαουρίσιο έδιωξαν το άγχος και στην συνέχεια ο Πέλκας (50') και πάλι ο Πρίγιοβιτς (88') έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του "Δικεφάλου" (κάτι που διευκόλυνε και η αποβολή του Αναστασόπουλου στο 71').

Ο Σέρβος έχει σκοράρει σε όλα τα εντός έδρας ματς του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα και με τη λήξη του ματς ήταν πρώτος σκόρερ στη φετινή Superleague με 5 τέρματα.

Οι γηπεδούχοι διατήρησαν το απόλυτο στην έδρα τους (αν και χωρίς κόσμο) και πάνε με ανεβασμένη ψυχολογία για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή στο "Γ. Καραϊσκάκης".

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ρέι, Σαμπράνο, Κρέσπο, Λέοβατς (68΄ Λημνιός), Μάτος, Μαουρίσιο, Σάχοφ (75΄ Μπίσεσβαρ), Βιεϊρίνια, Πέλκας (61΄ Μακ), Ελ Καντουρί, Πρίγιοβιτς

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Κουκόλης (40΄ Ντακόλ), Ασίγκμπα, Μπλάζιτς, Όμο, Ακόστα, Πίτι (55΄ Αναστασόπουλος), Βασιλαντωνόπουλος, Βάντερσον (62΄ Λινάρδος)

Keywords
Τυχαία Θέματα