O ΓΓ ΑΚΕΛ ενημέρωσε τον Πρ.ΝΔ για τις επαφές του στην Πόλη

Για τα αποτελέσματα των επαφών του στην Κωνσταντινούπολη ενημέρωσε τον Πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού. Οι δύο τους συναντήθηκαν σήμερα στη Βουλή στο πλαίσιο της επίσκεψης που πραγματοποιεί ο Πρόεδρος της ΝΔ στην Κύπρο.

Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση ο ΓΓ του ΑΚΕΛ έκανε λόγο για μια συνάντηση

γνωριμίας κατά την οποία η αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ ευχήθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη καλές επιτυχίες προς όφελος πάντα του ελληνικού λαού.

Είπε ακόμη ότι κατά τη συνάντηση ενημέρωση τον Πρόεδρο της ΝΔ για τα αποτελέσματα της πρόσφατης επίσκεψης του στην Τουρκία για την οποία, όπως είπε, ο κ. Μητσοτάκης έδειξε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

«Τον ενημερώσαμε σε γενικές γραμμές, πρόθεση μας είναι να επισκεφτούμε την Ελλάδα το συντομότερο δυνατό για να ενημερώσουμε το σύνολο της πολιτικής ηγεσίας εκεί για τις επαφές που είχαμε στην Τουρκία» πρόσθεσε, υποδεικνύοντας ότι κάτι ανάλογο θα γίνει και στην Κύπρο.

«Θα επικοινωνήσουμε με τα πολιτικά κόμματα για να τα ενημερώσουμε -όσα ενδιαφέρονται να τα ενημερώσουμε- για τα αποτελέσματα των επαφών που είχαμε στην Τουρκία» ανέφερε σχετικά.

Είπε, τέλος, ότι συμφώνησαν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι θα διατηρήσουν επαφές και ότι κατά την επόμενη επίσκεψη του στην Ελλάδα θα συναντηθούν για να συνεχίσουν τις μεταξύ τους συζητήσεις.

Πηγή - ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα