Τόμας Κρίστιανσεν: "Με τιμά ιδιαίτερα αυτό το βραβείο"

Τον Τόμας Κρίστιανσεν ξεχώρισε η πλειοψηφία των προπονητών Α’ Κατηγορίας δίνοντας του το Έπαθλο «Προπονητής του Μήνα», για τον περασμένο Δεκέμβριο. Για το έπαθλο του Συνδέσμου Προπονητών ψηφίζουν οι δεκατέσσερις προπονητές Α’ Κατηγορίας, ελεύθερα, με μοναδικό περιορισμό να μην δίνουν ψήφο στον εαυτό τους.

Ήταν ο πρώτος μήνας ψηφοφορίας για το Έπαθλο, τον οποίο εισάγει στην ποδοσφαιρική ζωή ο Σύνδεσμος Προπονητών, στα πρότυπα αντίστοιχων επάθλων που δίνονται στο εξωτερικό, με στόχο να τιμηθεί και να αναδειχθεί η δουλειά του προπονητή, όταν είναι αξιέπαινη.

«Συγχαίρω

τον Σύνδεσμο Προπονητών για την πρωτοβουλία και ευχαριστώ τους συναδέλφους προπονητές που με τίμησαν με την ψήφο τους. Χαίρομαι πάρα πολύ και με τιμά ιδιαίτερα το γεγονός ότι είμαι ο πρώτος προπονητής που κερδίζω το βραβείο του Προπονητή του Μήνα» δηλώνει ο Κρίστιανσεν, ο οποίος οδήγησε την ΑΕΚ σε τέσσερις νίκες, σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος εντός Δεκεμβρίου, με highlight την εκτός έδρας νίκη επί του ΑΠΟΕΛ.

«Το βραβείο, αλλά περισσότερο η πορεία και τα αποτελέσματα της ομάδας, δείχνουν την καλή δουλειά που γίνεται από όλους, τους συνεργάτες μου στο τεχνικό επιτελείο, τους ποδοσφαιριστές, την διοίκηση και τον κόσμο. Ευελπιστούμε σε ανάλογη συνέχεια για την ομάδα μας και ακόμη μία φορά ευχαριστώ όσους με τίμησαν με την ψήφο τους και τον Σύνδεσμο Προπονητών» προσθέτει ο 42χρονος προπονητής.

«Συγχαίρω τον κ. Κρίστιανσεν για τη βράβευσή, που είναι ιδιαιτέρως σημαντική καθώς πρόκειται για τον πρώτο κάτοχο του Επάθλου» λέει ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών κ. Άντρος Κουλουμπρής και υπογραμμίζει πως «φιλοδοξία του Συνδέσμου είναι το Έπαθλο αυτό να καταστεί θεσμός, επιβραβεύοντας το δύσκολο έργο του προπονητή».

Keywords
Τυχαία Θέματα