Nέες μαρτυρίες ενώπιον του Παναγιώτη Καλλή

Ο δικηγόρος Πάμπος Ιωαννίδης, μια τραπεζική υπάλληλος, σχετική με τη διαχείριση των τραπεζικών λογαριασμών του βοηθού γενικού Εισαγγελέα και ένας αστυνομικός κατέθεσαν σήμερα ενώπιον του ποινικού ανακριτή Παναγιώτη Καλλή, ο οποίος συνεχίζει τη λήψη μαρτυριών για τέταρτη μέρα.

Τη Δευτέρα στις δέκα το πρωί θα καταθέσει ο Σταύρος Ζένιος, ο μοναδικός από τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Τράπεζας, που δεν κατέθεσε τα δικά του στοιχεία στον Παναγιώτη Καλλή

.

Το στενό χρονοδιάγραμμα των δέκα ημερών φαίνεται να λαμβάνει παράταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τις καταθέσεις προκύπτουν νέες μαρτυρίες, για τις οποίες πρέπει να κληθούν περισσότερα πρόσωπα για ανάκριση.

Νωρίς το πρωί, επισκέφθηκε τον Παναγιώτη Καλλή, ο αστυνομικός Διευθυντής Λευκωσίας μετά και το αίτημα του για αστυνομική προστασία, η οποία θα του παρέχεται όσο διαρκέσει το έργο του.

Τη Δευτέρα επαναρχίζει η διαδικασία των ανακρίσεων.

Τελευταία αναμένεται να κληθεί η Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας Χρυστάλλα Γιωρκάτζη, η οποία μέχρι στιγμής δεν έλαβε πρόσκληση από τον ποινικό ανακριτή, κάτι που ενδέχεται να συμβεί στα μέσα της ερχόμενης βδομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα