NBA: Θα υπάρχουν και κακές βραδιές για τους Μπακς

Όταν οι επιδόσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο δεν έχουν... φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα, ναι θα είναι για το Μιλγουόκι μια κακή βραδιά. Ιδίως όταν συνοδεύεται από βαριά εντός έδρας ήττα από την παρέα των Γουέστμπρουκ, Άντονι και Τζορτζ που... στρώνει.

Τον Γιάννη μην τον περιμένεις πλέον κάτω από τους 25 πόντους. Σε μια τέτοια περίπτωση θα είναι... είδηση! Όταν παρόλα αυτά η δική του καλή απόδοση δεν έχει συνδυαστεί με μια νίκη των Μπακς, δεν θ' αποθεώνεται. Και λογικά...

Δεν θα ήταν δυνατόν να συμβεί αυτό όταν, παρά τους 28 πόντους (7/11 δίποντα σουτ, 2/3 τρίποντα,

8/9 βολές) τα 8 ριμπάουντ και τις 3 ασίστ, τα "ελάφια" έχουν ηττηθεί 110-91 από τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ στο Μιλγουόκι μάλιστα.

Ο Γουέστμπρουκ δεν έκανε τριμπλ-νταμπλ (το έχασε για μια ασίστ), μα η παρέα του δούλεψε πολύ καλά - ίσως για πρώτη φορά τόσο καλά. Ο Τζορτζ είχε 20, ο Άντονι 17, ο Άνταμς νταμπλ-νταμπλ και ο Γκραντ έδωσε σκορ από τον πάγκο.

Ποτέ οι Μπακς δεν ένιωσαν ότι απειλούν και οι Θάντερ πως απειλούνται, μια και μετά το αρχικό 26-16 που έγινε 50-28. Η ομάδα του Κιντ έχει πλέον την ευκαιρία να ρεφάρει στο επόμενο ματς με τους Χόρνετς.

Keywords
Τυχαία Θέματα