Mεγάλη η ανταπόκριση του κόσμου για τον Ραδιομαραθώνιο 2015

Με μεγάλη αγάπη αγκαλιάστηκαν από τον κόσμο οι εκδηλώσεις για τον Ραδιομαραθώνιο 2015 τον οποίο συνδιοργάνωσαν η Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα και το Super FM. Σκοπός του Ραδιομαραθωνίου 2015, με κεντρικό σύνθημα «Έχω Δικαίωμα» ήταν η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινωνίας για τα Δικαιώματα Όλων των Παιδιών.

Τα έσοδα από τη διοργάνωση του Ραδιομαραθωνίου ανήλθαν στις €462.595,47 και θα δοθούν όλα στο Ίδρυμα Ραδιομαραθωνίου που στηρίζει

παιδιά που έχουν ανάγκη.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας για ενημέρωση και διαφώτιση πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις σε όλες τις πόλεις της ελεύθερης Κύπρου ενώ κυκλοφόρησαν πέντε συλλεκτικές κονκάρδες, με συνθήματα που αφορούσαν τα Δικαιώματα των Παιδιών. Τον Ραδιομαραθώνιο 2015 έντυσε μουσικά το τραγούδι του Γιώργου Χατζηπιερή «Επτά Ποτάμια», το οποίο γράφτηκε ειδικά για αυτό το σκοπό και ερμηνεύουν η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Δώρος Δημοσθένους.

Η Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα εκφράζει ευχαριστίες σε όλους όσοι συνέβαλαν με οποιονδήποτε τρόπο στην επιτυχή διοργάνωση του Ραδιομαραθωνίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα