MVP o Εφραίμ (photos)

Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ, έδωσε την ψήφο του για τον ΜVP του ντέρμπι με την Ομόνοια στον Γιώργο Εφραίμ.

Ο επιθετικός των γαλαζοκιτρίνων ήταν ο πρωταγωνιστής του ντέρμπι κόντρα στους πράσινους πετυχαίνοντας και τα δυο γκολ της ομάδας του.

η ανακοίνωση:

Δύο ενέργειες με την εμπλοκή και του κόσμου της ομάδας μας εφαρμόστηκαν στο ντέρμπι με την Ομόνοια.

1)Η πρώτη

ενέργεια ήταν η συμμετοχή του κόσμου μέσω του #apoelomo. Αποστέλλοντας φωτογραφίες τους μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Instagram, Twitter) οι ΑΠΟΕΛίστες έθεταν τον εαυτό τους ως υποψήφιο για να βραβεύσει τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή του αγώνα ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια. Η ενέργεια αυτή θα συνεχιστεί και για τα επερχόμενα εντός έδρας παιχνίδια με διαφορετικό κάθε φορά #.

2) Η δεύτερη ενέργεια αφορούσε την επιλογή του MVP.Από πλευράς ΑΠΟΕΛ δόθηκαν στους δημοσιογράφους που παρακολούθησαν την αναμέτρηση ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια, ψηφοδέλτια για να σημειώσουν ποιους θεωρούσαν ως πολυτιμότερους ποδοσφαιριστές του αγώνα από πλευράς ΑΠΟΕΛ. Οι επιλογές τους τοποθετήθηκαν σε poll, στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας μας στο Twitter (apoelfcofficial) και ο κόσμος που ψήφισε, ανέδειξε τον Γιώργο Εφραίμ ως τον πολυτιμότερο.

Μετά από κλήρωση, η Δέσποινα αναδείχθηκε ως η μεγάλη τυχερή που βράβευσε τον Γιώργο Εφραίμ στο προπονητικό κέντρο Αρχάγγελος ενώ παρέλαβε και μια φανέλα του ποδοσφαιριστή υπογεγραμμένη από όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

[VIDEO &PHOTOS] Ο κόσμος ανέδειξε ως #MoraThavmataMVP, τον Γιώργο Εφραίμ. #apoelomo http://bit.ly/1Kp7Ldy

Posted by APOEL FC on Wednesday, February 17, 2016

Keywords
Τυχαία Θέματα