Παγδατής: Ήττα από Τσονγκά και αποκλεισμός (βιντεο)

Την ήττα με 3-1 σετ γνώρισε ο Μάρκος Παγδατής στον πρώτο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν.

Το εμπόδιο του Γάλλο τενίστα Τσονγκά φάνηκε αρκετά μεγάλο παρά την μεγάλη προσπάθεια του πρωταθλητή μας. Το πρώτο σετ κέρδισε ο Τσονγκά με 6-4, ενώ με το ίδιο νόμισμα πλήρωσε τον Γάλλο ο πρωταθλητή μας κερδίζοντας το δεύτερο με το ίδιο σκορ. στο τρίτο σετ ο Γάλλος πήρε κεφάλι στο σκορ με 6-4 ενώ στο τέταρτο και τελευταίο σετ

ο Τσονγκά πιο αποφασισμένος από ποτέ κέρδισε το σετ με 6-2 μαζί και την πρόκριση.

τα σετ: 6-4, 4-6, 6-4, 6-2.

Στο πρώτο σετ ο Γάλλος το κέρδισε με 6-4.

Δυνατά μπήκε στο δεύτερο σετ ο πρωταθλητής μας κερδίζοντας το πρώτο γκεϊμ. Ακολούθως προσπάθησε για το μπρεϊκ στο δεύτερο γκεϊμ αφού προηγήθηκε και με 30-0 ωστόσο ο Τσονγκά ανέβηκε και διατήρησε το σερβίς του. Το ίδιο σκηνικό και στα άλλα δυο γεκϊμ με τον Παγδατή να κάνει το 2-1 και τον Τσονγκά να απαντά σε 2-2 διατηρώντας μέχρι αυτό το σημείο το σερβίς τους. Οι δυο τενίστες δεν έλεγαν να χάσουν σετ με τον Παγδατή να κάνει με ευκολία το 3-2 σετ ενώ με την ίδια ευκολία απάντησε και ο Γάλλος.

Ο εκπληκτικός πόντος του Παγδατή (βιντεο)

Τσονγκά και Παγδατής διατήρησαν το σερβίς τους μέχρι και το 9ο γκειμ με τον πρωταθλητή μας να παίρνει κεφάλι στο σκορ με 5-4. Εκπληκτικός στο 10ο γκειμ ο πρωταθλητής μας έκανε το μπρεϊκ στον αντίπαλο και με 40-0 κέρδισε το δεύτερο σετ με 6-4 ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Το μπρεικ του Παγδατή και 1-1 σετ (βιντεο)

Εκπληκτικό ξεκίνημα και στο 3ο σετ με τους δυο τεννίστες να μην έδειχναν διατεθειμένοι να χάσουν τα σερβίς τους. Μέχρι το 4ο γκειμ το σκορ ήταν 2-2.To ίδιο σκηνικό και στα άλλα τέσσερα γκεϊμ με το σκορ να ήταν 4-4. Στο 9ο γκειμ ο Τσονγκά ανέβασε τις στροφές του πετυχαίνοντας το μπρεικ στον πρωταθλητή μας 5-4 και έφτασε μια ανάσα από το κερδισμένο τρίτο σετ. Κάτι που έκανε στο 10ο γκειμ κερδίζοντας το σετ με 2-1. Με το ίδιο νόμισμα λοιπόν πλήρωσε ο Τσονγκά τον Παγδατή και παίρνει κεφάλι στο σκορ.

Αρκετά καλά άρχισε το 4ο σετ ο Μάρκος ο οποίος κράτησε το σερβίς του ενώ στο δεύτερο γεκιμ προσπάθησε για το μπρεϊκ…έφτασα μια ανάσα από το να το πετύχει ωστόσο ο Γάλλος διατήρησε το σερβίς του. Το μπρεικ για τον Γάλλο ήρθε στο 5ο γκειμ του 4ο σετ...Ο Παγδατής προσπάθησε όσο μπορούσε για να διατηρήσει το σερβίς του ωστόσο ο Γάλλος κέρδισε το γκειμ στις λεπτομέρειες κάνοντας το μπρεικ σε κομβικό σημείο του αγώνα. Με σχετική ευκολία ο Γάλλος πήρε και ο 6ο γκειμ κάνοντας το 4-2. Δεύτερο σερί μπρεϊκ για τον Τσονγκά στο 7ο γκειμ του αγώνα και βρέθηκε μια ανάσα από την πρόκριση του στον επόμενο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν. Το 8ο γκειμ ήταν σαν να μην έγινε ποτέ αφού ο Γάλλος με συνοπτικές διαδικασίες το κέρδισε με 6-2 και πήρε την πρόκριση για τον επόμενο γύρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα