Live: Τότεναμ - ΑΠΟΕΛ 2-0

Καταιγιστική η Τότεναμ
Οι σημαντικές αλλαγές του Ποκετίνο δεν επηρέασαν ούτε στον ελάχιστο βαθμό την Τότεναμ που έπιασε τρελό ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο και έκανε ότι ήθελε απέναντι στους ανήμπορους να αντιδράσουν ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ. Οι γηπεδούχοι έχασαν πέντε καλές ευκαιρίες, οι τρεις εκ των οποίων κλασικές μέχρι το 12ο λεπτό. Ο καταιγισμός ευκαιριών των «πετεινών» και ο πολύ γρήγορος ρυθμός τους καρποφόρησε στο 20ο λεπτό με γκολ του Γιορέντε. Ο Ισπανός επιθετικός

υποδέχτηκε όμορφα την μπάλα εντός περιοχής, γύρισε το κορμί του και με κοντινό σουτ έγραψε το 1-0.

Το τέρμα … ηρέμισε κάπως τους γηπεδούχους, όμως, ο ΑΠΟΕΛ δεν μπορούσε να κάνει οτιδήποτε ουσιαστικό στο γήπεδο. Από το μισάωρο οι ποδοσφαιριστές του Δώνη -που άλλαξε το σχήμα του- πατούσαν καλύτερα, κρατούσαν μπάλα και προσπαθούσαν να κερδίσουν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Πήγαν να βγάλουν 2-3 καλές αντεπιθέσεις, αλλά η τελική προσπάθεια σταματούσε στους αμυντικούς του αντιπάλου.

Και εκεί που η Τότεναμ δεν έδειχνε απειλητικές διαθέσεις ήρθε το 2ο τέρμα για να βάλει ταφόπλακα στα όνειρα του ΑΠΟΕΛ. Ο Σον αντάλλαξε ωραία την μπάλα με τον Γιορέντε και με εκπληκτικό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Πέρεθ.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με ακόμα μια φάση για τους γηπεδούχους, όμως, αυτή τη φορά ο Ισπανός τερματοφύλακα των γαλαζοκιτρίνων απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ το σουτ του Σον.

Keywords
Τυχαία Θέματα