Καθάρισε με Λαφράνς την πρόκριση

Με τον Λαφράνς σε τρελά κέφια η ΑΕΛ έφυγε με επιβλητικό διπλό από το Αλκάρβε κερδίζοντας την Σεντ Τζόζεφ με 4-0 και σφράγισε την πρόκριση της στον 2ο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Αφρικανός με δύο όμορφα σε εκτέλεση γκολ καθάρισε για λογαριασμό της ΑΕΛ την υπόθεση πρόκριση με τους Μέσκα και Αρουαμπαρένα να βρίσκουν επίσης δίκτυα.

Καλή εμφάνιση

για τους κίτρινους της Λεμεσού στο 2ο μέρος όπου επιβλήθηκαν κατά κράτος, περιόρισαν σε παθητικό ρόλο την Σεντ Τζόζεφ και πήραν δίκαια τη νίκη με άνετο σκορ. Διαδικαστικού χαρακτήρα πλέον ο επαναληπτικός της επόμενης βδομάδας.

Η εικόνα του αγώνα:

Με το ξεκίνημα η Σεντ Τζόζεφ πήγε να αιφνιδιάσει την ΑΕΛ χάνοντας πολύ καλή ευκαιρία στο 2ο λεπτό με τον Ντελγκάδο να μην βρίσκει στόχο όμως το γκολ του Αρουαμπαρένα στο 4ο λεπτό έστειλε τα κατάλληλα μηνύματα στους γηπεδούχους. Ο Σοάρες έβγαλε την σέντρα και ο Ισπανός δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει βάζοντας σε θέση οδηγού την ομάδα του.

Στη συνέχεια η ΑΕΛ έλεγξε τον ρυθμό του αγώνα, δεν επέτρεψε στην Σεντ Τζόζεφ να κάνει το παιχνίδι της με εξαίρεση την διπλή φάση στο 22ο λεπτό αλλά και την μεγάλη φάση του 32ου λεπτού με τον Βοζίνια να κάνει σπουδαία απόκρουση διατηρώντας το 1-0 υπέρ της ΑΕΛ.

Η ομάδα του Μπρούνο Μπαλταζάρ πέραν από ένα σουτ του Σαβανέ δεν βρήκε άλλη αξιόλογη ευκαιρία όμως κράτησε με σχετική ευκολία το υπέρ της προβάδισμα.

Καθάρισε με Λαφράνς

Το 2ο μέρος πολύ διαφορετικό από το πρώτο. Η ΑΕΛ μπήκε δυνατά και αφού της ακυρώθηκε γκολ με τον Αρουαμπαρένα στο 49΄ ανέβασε ρυθμούς και ξέσπασε στην Σεντ Τζόζεφ.

Ο Μέσκα στο 50΄ διπλασίασε τα τέρματα των κίτρινων της Λεμεσού για να πάρει στην συνέχεια την σκυτάλη ο Λαφράνς με σκοπό να καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση.

Ο Αφρικανός αμυντικός με δύο πανομοιότυπα γκολ και τα δύο μάλιστα εξαιρετικά ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 4-0 και ουσιαστικά έστειλε την ΑΕΛ στον 2ο Προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα