Live: Ομόνοια-ΑΕΛ 4-0

Παρακολουθήστε την εξέλιξη του αγώνα στο ΓΣΠ μεταξύ Ομόνοια και ΑΕΛ για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Καλύτερη η ΑΕΛ, μουδιασμένη η Ομόνοια
Το πρώτο δεκάλεπτο στο ΓΣΠ ήταν μουδιασμένο για την Ομόνοια που έδειξε επηρεασμένη από την απουσία του κόσμου, με την ΑΕΛ να είναι καλύτερη. Πέραν όμως

από κάποιες προϋποθέσεις, η ΑΕΛ δεν βρήκε τη μεγάλη ευκαιρία.
Πρώτη ευκαιρία με γκολ
Η Ομόνοια στην πρώτη της ευκαιρία στο 14’ βρήκε τον δρόμο προς τα δίκτυα με όμορφο γκολ του Κλέιτον. Ο Σοϊλέδης έκανε την σέντρα και ο Κλέιτον με κεφαλιά έκανε το 1-0. Στη συνέχεια η Ομόνοια είχε ένα καλό 5λεπτο, με τον Ντάρμπισαιαρ να χάνει δυο μεγάλες ευκαιρίες στο 18’ και στο 20’ για να κάνει το 2-0.
Και πάλι ο Κλέιτον και 2-0
Ο Κλέιτον στο 37’ σε ένα σημείο που η Ομόνοια ανέβασε και πάλι ρυθμούς έστειλε την μπάλα στα δίκτυα, κάνοντας το 2-0. Αυτή τη φορά, ο Ντάρμπισαιαρ έκανε τη σέντρα και ο Βραζιλιάνος ξανά με κεφαλιά νίκησε για δεύτερη φορά τον Κίττο.

3-0 με Χριστοφή
Πριν καν συμπληρωθεί μισό λεπτό στο δεύτερο ημίχρονο, ο Δημήτρης Χριστοφή έκανε το 3-0 για την Ομόνοια. Μετά από σέντρα του Σέρινταν, ο Χριστοφή με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα και έδωσε πολύ μεγάλο προβάδισμα στην Ομόνοια. Η ΑΕΛ τα είχε χαμένα στα πρώτα λεπτά της επανάληψης, αφού κινδύνεψε και με τέταρτο γκολ.

Και ο Ντάρμπισαϊαρ
Η Ομόνοια έκανε ότι ήθελε στις αρχές του πρώτου ημιχρόνου και ο Ντάρμπισαϊαρ στο 57’ έκανε το 4-0. Μετά από σέντρα του Χριστοφή, ο Άγγλος με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των πρασίνων.

Keywords
Τυχαία Θέματα