«Αέρας» παραμονής για Εθνικό, «βουλιάζει» η Πάφος(videos)

Τεράστιας σημασίας νίκη πέτυχε το απόγευμα της Κυριακής ο Εθνικός. Η προσφυγική ομάδα επικράτησε του Άρη έπειτα από ανατροπή με 2-1, εκμεταλλεύτηκε την ήττα της Πάφου στο Τσίρειο από την ΑΕΛ και ανέβηκε στην προτελευταία θέση με 38 βαθμούς, όσους και ο Άρης και τρεις περισσότερους από την παφιακή ομάδα. Στο αδιάφορο βαθμολογικά παιγνίδι που διεξήχθη στο Μακάρειο Δόξα και Ερμής συμβιβάστηκαν στην ισοπαλία 2-2. Την επόμενη και τελευταία αγωνιστική η Πάφος θα φιλοξενήσει

τον Εθνικό στον τελικό παραμονής, ο Άρης (που εξασφάλισε την παραμονή του σήμερα) τη Δόξα και ο Ερμής την ΑΕΛ.

Αέρα παραμονής αναπνέει ο Εθνικός μετά τη σημερινή του νίκη σε βάρος του Άρη στο Δασάκι. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Κύπρου, ωστόσο οι Ατάντα και Γκριγκαλασβίλι γύρισαν τον αγώνα και χάρισαν την πολύτιμη νίκη στην αχνιώτικη ομάδα.

Στο Τσίρειο η ΑΕΛ κέρδισε την Πάφος με 1-0 χάρη στο τέρμα του Μέζγκα και την βούλιαξε στην τελευταία θέση. Η παφιακή ομάδα ήταν καλύτερη σε γενικές γραμμές, ωστόσο ο νεαρός τερματοφύλακας των γηπεδούχων Ευάγγελος Γεωργίου αποσόβησε σε αρκετές περιπτώσεις τον κίνδυνο.

Στο Μακάρειο Δόξα και Ερμής έμειναν στο 2-2. Η ομάδα του Λούκα Χατζηλούκα προηγήθηκε δυο φορές, με τους Γουίλσον και Αγκουινάλντο, ενώ για την αντίστοιχη του Νίκου Παναγιώτου ισοφάρισε ισάριθμες φορές οι Μαγέλε και Κεϊτά.

Η βαθμολογία μετά τα σημερινά αποτελέσματα
ΑΕΛ 46
Ερμής 41
Δόξα 41
Άρης 38
Εθνικός 38
Πάφος FC 35

Παρακολουθήστε την εξέλιξη των αγώνων του δεύτερου γκρουπ

Keywords
Τυχαία Θέματα