Πρ.Πετρίδης: "Από το 89' μέχρι το 90' έβλεπα εφιάλτες"

Ο Πρόδρομος Πετρίδης φιλοξενούμενος στην εκπομπή "Πρώτο Σπορτς" με τον Στέλιο Παπαμωυσέως, παραδέχθηκε ότι από το 89' μέχρι το 90' του επαναληπτικού αγώνα με τη Ροζεμποργκ έβλεπε εφιάλτες. "Έρχεται ο μάνατζερ του Ντε Βινσέντι στην Κύπρο αύριο το βράδυ, θα συζητήσουμε κάποιες λεπτομέρειες και Κυριακή το βράδυ ίσως πάμε Ντουμπάι για να οριστικοποιηθούν τα πάντα", το σχόλιο του προέδρου της εταιρείας στο Ράδιο Πρώτο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πρόδρομου Πετρίδη στο Ράδιο Πρώτο:

"Ήταν μία πρόκριση

που μας ηρέμησε σε αρκετό βαθμό και σε αγωνιστικό και σε οικονομικό. Σε κάθε επίσημο παιχνίδι ανεβάζει ρυθμούς και οικονομικώς όπως γνωρίζετε, αποφύγαμε τα δυσάρεστα και τις τεράστιες δυσκολίες που θα αντιμετωπίζαμε αν δεν προκρινόμαστε. Είμαστε πιο άνετοι για την επόμενη χρονιά για το οικονομικό κομμάτι. Μερικές φορές δεν μπορείς να πας μπροστά στους ομίλους που επιδιώκουμε κάθε χρονιά, χωρίς να έχουμε ένα αρκετά γεμάτο και αριθμητικά και ποιοτικά ρόστερ".

"Από το 89' μέχρι το 90' έβλεπα εφιάλτες, όμως δεν θέλω να το θυμάμαι. Δεν έχει σημασία να πω δημόσια αν έκανα τάμα ή όχι".

"Υπάρχει η κάθοδος του μάνατζερ του στην Κύπρο αύριο το βράδυ, θα συζητήσουμε κάποιες λεπτομέρειες. Κυριακή το βράδυ ίσως πάμε Ντουμπάι για να οριστικοποιηθούν τα πάντα. Έχω μεταφέρει την εξέλιξη στον Κρίστιανσεν, είχαμε και νέα επαφή από την ομάδα που ενδιαφέρεται για τον Ντε Βινσέντι. Αν προχωρήσουμε σε 48 ώρες θα σκεφτεί και αυτός μαζί με τους συνεργάτες του και ότι μας ζητηθεί θα προσπαθήσουμε να το πράξουμε".

Ακούγονται διάφορα, το θέμα Ντε Βινσέντι είναι ιδιαίτερα ξεχωριστό. Έχει αποσβέσει τα λεφτά που επενδύθηκαν από εμάς εδώ και αρκετό καιρό. Είχαμε πρόταση πριν ενάμιση μήνα, την απορρίψαμε και τώρα με αυτή τη νέα πρόταση που είναι αρκετά καλή, δεν θα μπορούσαμε να την παραλείψουμε. Είναι σημαντικό να σεβόμαστε και τα θέλω του ποδοσφαιριστή.

Όλοι οι αντίπαλοι έχουν τα πλην και τα συν. Ο πιο δυνατός αντίπαλος είναι η Κοπεγχάχη, όλοι οι άλλοι αντίπαλοι είναι πάλι δυνατοί, θέλω όμως να πιστεύω ότι αν ένα σοβαρό ΑΠΟΕΛ μέχρι το τελευταίο λεπτό όπως έγινε και προχθές.

Όπως ο κάθε ΑΠΟΕΛίστας νιώθει υπερηφάνεια και ικανοποίηση έτσι και εμείς το ίδιο νιώθουμε. Δεν σταματάμε να δουλεύουμε σκληρά και να προγραμματίζουμε την επόμενη μέρα. Στις επιτυχίες πρέπει να είσαι διπλά προσεχτικός. Θα πρέπει να χτίσουμε μακροπρόθεσμα τη βιωσιμότητα του συλλόγου μας.

Κάποιοι σε περιμένουν πάντα στη γωνιά, κυρίως όταν είσαι επιτυχημένος, δεν θέλω να σχολιάσω περισσότερο. Πάντα είμαι εκφραστικός άνθρωπος, εμείς δουλεύουμε για το μεγαλείο του ΑΠΟΕΛ, η κριτική είναι καλοδεχούμενη. Θα προσπαθήσουμε γι' ακόμη πιο πολλά στον ΑΠΟΕΛ, όχι μόνο στο οικονομικό. Δεν είναι μόνο η πρώτη ομάδα, είναι και οι ακαδημίες και οι εγκαταστάσεις μας.

Ευχόμαστε σε ΑΕΚ και Απόλλωνα κάθε επιτυχία, με την πρόκριση.

Για να έχουμε ενίσχυση θα πρέπει να αποχωρήσει κάποιος. Μέχρι τώρα όλοι οι παίκτες μας είναι απαραίτητοι. Προσγειωμένα, σεμνά και ταπεινά.

Keywords
Τυχαία Θέματα