Κουτσοκούμνης: "Μπάτε σκύλοι αλέστε με τους φακέλους"

Ο πρόεδρος της ΚΟΠ, Κωστάκης Κουτσοκούμνης αποκάλυψε ότι αυτή την στιγμή με τους νόμους που υπάρχουν στην Κύπρο δεν μπορεί να ξεδιαλύνει η αστυνομία τους φακέλους που έρχονται από την ΟΥΕΦΑ. Τόνισε οτι θα πρέπει να αλλάξουν νόμοι για να μπορεί αν υπάρχει καταγραφή τηλεφωνικών επικοινωνιών.

Οι πιο σημαντικές του τοποθετήσεις:

-"Να μην κρίνουμε τόσο νωρίς. Είναι 36 αγωνιστικές

και είναι νωρίς να κάνουμε την όποια κρίση. Ελπίζω ότι θα έχουμε περισσότερους από 2 να διεκδικούν το πρωτάθλημα".

-"Είναι περισσότερο από κάθε προσδοκία. Από το 2008 και πέρα έχουμε ομάδα στους ομίλους. Για το Κυπριακό ποδόσφαιρο έχεις άκουσμα. Το βιώνουμε έντονα. Οι ξένοι μας παρακολουθούν. Οι ξένοι θεώρησαν έκπληξη τον αποκλεισμό του ΑΠΟΕΛ από την Αστάνα".

-"Δεν βλέπουμε Κύπριους ποδοσφαιριστές στις εντεκάδες"

-Ερωτηθείς για τη φανέλα της Τουρκίας: "Ο αθλητισμός και το ποδόσφαιρο πέραν της πολιτικής. Ήταν ένα μικρό γεγονός, όμως το εκμεταλλεύτηκαν φοβερά οι Τούρκοι. Δεν περίμενα αυτή την εκμετάλλευση. Το εκμεταλλεύτηκαν και κάποιοι Έλληνες δημοσιογράφοι. Ήθελα μην λογαριάσει σωστά. Δεν υπολόγισα την αντίδραση των Κυπρίων. Θεώρησε ότι είχαμε ξεπεράσει τέτοια πράγματα. Κάποια σύμβολα νόμιζα ότι είχαν ξεπεραστεί όμως ο Κύπριος ακόμη είναι εξαιρετικά φανατισμένος και ευαίσθητος"

-"Τα μεγαλύτερα οικονομικά πρόβλημα έχει η Ομόνοια και είχε και η Ανόρθωση"

-"Ο φάκελος δεν κατηγορεί κανέναν. Είναι ένα γενικό συμπέρασμα από το στοιχηματικό παιχνίδι. Δεν υπάρχει θέμα ποινικής ευθύνης από τους περσινούς φακέλους. Πέρσι στον φάκελο ΑΠΟΕΛ-Άρης υπήρχαν ευθύνες στον Άρη, όχι όμως σε άτομα.
Από τους 21 φακέλους, γύρω στους 13-14 καταλόγιζαν κάποια ευθύνη σε ομάδα. Οι υπόλοιποι 7 ήρθαν χωρίς να υπάρχει ευθύνη πουθενά. Όταν έρχεται ένας φάκελος που καταλογίζει ευθύνη, αμέσως αναλαμβάνει η αστυνομία. Ακόμα και αν παίξει πρόεδρος στοίχημα δεν μπορείς να καταλογίσεις ευθύνη, αφού πρέπει να του βρεις ευθύνη προσυνεννόησης".

-"Με τους ισχύοντες νόμους δεν υπάρχει περίπτωση να ξεδιαλύνει η αστυνομία τον οποιονδήποτε φάκελο. Εκτός αν πει κάποιος εγώ το έστησα το παιχνίδι. Αφού η ΟΥΕΦΑ λέει ότι υπάρχει ευθύνη σε αυτή την ομάδα.Αποφασίσαμε πέρσι ότι εάν υπάρχει τρεις φορές τότε θα υπάρχει ποινή.

Στείλαμε μια επιστολή στην ΟΥΕΦΑ να μας πει γιατί άλλαξε η πρακτική και αν θα μπορούσαμε να το κάνει όπως και πέρσι.
Μπάτε σκύλοι αλέστε το λέω με την ευθύνη που έχω σαν πρόεδρος

Δεν είναι αστυνομία η ΚΟΠ. Ας μας πουν ποια ομοσπονδία μπόρεσε να εξιχνιάσει φάκελο.
Αν οι βουλευτές δεν εγκρίνει νόμους που θα εγκρίνει καταγραφή συνομιλιών δεν θα γίνει κάτι. Στο εξωτερικό συνδύασαν τηλεφωνικές επικοινωνίες με στοιχήματα.

Μας αχρηστεύει το προϊόν"

Keywords
Τυχαία Θέματα