''Δεν θα κρυφτούμε και αυτό είναι ξεκάθαρο'' (video)

Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του προπονητή του Απόλλωνα Σωφρόνη Αυγουστή, ενόψει του αυριανού αγώνα κόντρα στην Λυών στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. "Δεν θα κρυφτούμε", ήταν η ατάκα που ξεχώρισε από τον Κύπριο τεχνικό.

Οι τοποθετήσεις του προπονητής της ομάδας:

«Σίγουρα έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα δύσκολο αντίπαλο που έχει στόχο την κατάκτηση του Γιουρόπα. Θα έχουμε δυσκολίες στον αγώνα. Ότι κάναμε και στους προηγούμενους αγώνες έτσι θα κάνουμε και αύριο. Πιστεύω πως θα απολαύσουμε τους αγώνες και αυτή την πιθανότητα
που έχουμε θα κυνηγήσουμε. Τον πρώτο λόγο έχει η αντίπαλος. Πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη γιατί τα λάθη τα πληρώνεις. Πρέπει να είμαστε 100% έτοιμοι».

«Η ατμόσφαιρα θα είναι πολύ καλή και είναι προς τιμή των παικτών να αγωνίζονται. Είμαστε τυχεροί που βρισκόμαστε εδώ. Όμως θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και να δημιουργήσουμε προβλήματα στον αντίπαλο».

«Ο αντίπαλος σίγουρα στο ξεκίνημα θα μας πιέσει για να μας δημιουργήσει προβλήματα. Πρέπει να κρατήσουμε μπάλα για να μειώσουμε τις πιθανότητες του αντιπάλου για να κάνει ευκαιρίες».

«Αυτή την περίοδο η Λυών βρίσκεται στα καλύτερα της. Στις αρχές είχε προβλήματα αλλά στη συνέχεια έχει ανεβάσει την ψυχολογία. Αλλά τώρα βρίσκεται στα καλύτερα της».

«Το φαβορί είναι η Λυών. Στον πρώτο αγώνα αυτό που μας βοήθησε ήταν η κατοχή. Μας αρέσει ο Απόλλωνας να παίζει ποδόσφαιρο. Δεν φοβάται να παίρνει την μπάλα. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου. Τα λάθη είναι μέσα στον αγώνα».

«Από την αρχή της χρονιάς προσπαθήσαμε να φτιάξουμε ια ομάδα. όλα ήρθαν δεξιά, μπήκαμε ομίλους. Η ομάδα θα πρέπει να ανταποκριθεί σε πρωτάθλημα και ομίλους. Έχω καταλήξει στην ενδεκάδα του αυριανού αγώνα. Όταν ολοκληρωθεί ο αγώνας αύριο θα σκεφτούμε και τον αγώνα πρωταθλήματος».

«Κάποιες φορές σε αναγκάζει ο αντίπαλος να αμυνθείς. Δεν θα κρυφτούμε και αυτό είναι ξεκάθαρο. Ήρθαμε για να το απολαύσουμε. Θα κάνουμε το καλύτερο στον αγώνα».

«Δύσκολη η πρόκριση, αλλά αυτές τις μικρές πιθανότητες θα τις κυνηγήσουμε».

Oι δηλώσεις του Βαλεντίν Ρομπέρζ:

«Παίζουμε με ένα καλό αντίπαλο, αλλά έχουμε πιθανότητες πρόκρισης. Θα κάνουμε τα πάντα για κυνηγήσουμε τις πιθανότητες μας».

«Η Λυών ξεκίνησε λίγο δύσκολα στην αρχή. Η ομάδα τώρα είναι σε καλή φόρμα. Είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα. το παρακολουθώ το Γαλλικό πρωτάθλημα».

«Είναι ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου. Αύριο θα τα δώσω όλα για την ομάδα μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα