Live: Καρμιώτισσα-Δόξα 1-0

Το Sigmalive σας μεταφέρει live την εξέλιξη του αγώνα Καρμιώτισσα Πολεμιδιών-Δόξα Κατωκοπιάς για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Από μια κλασική…

Αρκετά καλά άρχισε τον αγώνα η ομάδα της Καρμιώτισσας. Το συγκρότημα του Λιάσου Λουκά είχε τον έλεγχο τον αγώνα και με τους Βατή και Σταύρου προσπάθησε από την αρχή να γίνει απειλητική ωστόσο στην τελική τους πάσα οι παίκτες του Κύπριου τεχνικού δεν έβρισκαν στόχο. Η πρώτη καλή στιγμή στο πρώτο μέρος

ήρθε από την Δόξα με την απευθείας εκτέλεση φαουλ του Ρούντι στο 6ο λεπτό με τον Ντραγκόγεβιτς να διώχνει με γροθιές στο 6ο λεπτό. Στο 12ο λεπτό ήρθε η πρώτη καλή φάση για την Καρμιώτισσα με το σουτ του Αντάμοβιτς να διώχνει εντυπωσιακά ο Νέγκρι. Στο 32ο λεπτό η Δόξα ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Μπεμπέτο (φαίνεται να υπάρχει επαφή), ωστόσο ο διαιτητής της αναμέτρησης δεν έδειξε την παράβαση. Η Δόξα ήταν η ομάδα που έφτασε μια ανάσα από το γκολ χάνοντας στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους διπλή κλασική ευκαιρία. Αρχικά ο Μπεμπέτο έκανε το σουτ και ο Ντραγκόγεβιτς, έδιωξε εντυπωσιακά και στην επαναφορά ο Γκόμεζ έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα