Ποια διαβάμιση; Η Καρμιώτισσα πετάει!

Μεγάλη νίκη πέτυχε η Καρμιώτισσα σε βάρος της Σαλαμίνας με 1-0 χάρις το τέρμα του Μπόλιανετς στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης. Η νεοφώτιστη ομάδα ανέβηκε στην 7η θέση με 17 βαθμούς και προσπέρασε ένα βαθμό τη σημερινή της αντίπαλο. Καλύτεροι οι ερυθρόλευκοι, αλλά δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν. Με δέκα ποδοσφαιριστές ολοκλήρωσαν τον αγώνα οι φιλοξενούμενοι λόγω κόκκινης του Τσούρτσουριτς (2η κίτρινη) στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η Καρμιώτισσα ευτύχησε να σκοράρει στα πρώτα λεπτά του αγώνα. Συγκεκριμένα στο 11’ ο Μπόλιανετς με κοντινό σουτ άνοιξε το δρόμο

για τη νέα επιτυχία της ομάδας του. Η Σαλαμίνα ανέβηκε, δημιούργησε καλές φάσεις για να φέρει τον αγώνα στα ίσα, όμως, δεν κατάφερε να βρει στόχο.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με πολύ καλή ευκαιρία για την Καρμιώτισσα, όμως, ο σκόρερ αστόχησε από πολύ κοντά. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη με του πρώτου ημιχρόνου. Η Σαλαμίνα δεν είχε την ίδια διάθεση για να επιτεθεί και να δημιουργήσει κινδύνους. Η μεγαλύτερη ευκαιρία των ερυθρολεύκων προήλθε από λάθος του αντίπαλου τερματοφύλακα. Στο 71’ έφυγε η μπάλα από τον Ντραγκόγεβιτς, όμως, κανένας ποδοσφαιριστής της Σαλαμίνα δεν εκμεταλλεύτηκε το λάθος και να ισοφαρίσει.

Παρακολουθήστε την εξέλιξη του αγώνα Καρμιώτισσα-Σαλαμίνα

Keywords
Τυχαία Θέματα