Τρόπαιο αγάπη μου!

Στη συνέντευξη τύπου για τον αυριανό τελικό όλοι τόνισε πόσο πολύ θέλουν αυτό το τρόπαιο.

Αρχικά μίλησε ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Δώρος Σεραφείμ:
«Είναι με συγκίνηση που είμαι εδώμ με την έννοια ότι η Ομόνοια απέχει τα τελευταία χρόνια από τους τίτλους. Είναι χαρά μας που θα συμμετάσχουμε σε αυτή τη γιορτή. Σε ένα τελικό δεν υπάρχει φαβορί. Στόχος μας είναι το 15ο κύπελλο στην ιστορία της Ομόνοιας και θα το διεκδικήσουμε. Θέλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας και να απολαύσουμε. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια να επιστρέψει η Ομόνοια εκεί που την συνήθισε ο κόσμος. Θα ήθελα να καλέσω τους

φιλάθλους μας να συμπεριφερθούν με αθλητοπρέπεια. Όλοι να χειροκροτήσουμε νικητές και ηττημένους. Ευχόμαστε να είμαστε εμείς οι νικητές».

Πρόεδρος Απόλλωνα Νίκος Κίρζης

Ο Απόλλωνας τα τελευταία χρόνια έδειξε ομάδα που διεκδικεί το Κύπελλο. Ο Απόλλωνας αγωνίστηκε σε τέσσερεις τελικούς τα τελευταία εφτά χρόνια. Καλώ τους οπαδούς του Απόλλωνα να διασκεδάσουν το παιγνίδι και να είναι στα πλαίσια της αθλητοπρέπειας. Να χειροκροτήσουμε το νικητή και τον ηττημένο. Εύχομαι να είναι η ομάδα μου που θα πανηγυρίσει, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι η αυριανή ημέρα είναι φιέστα και όλος ο κόσμος να το διασκεδάσει και να απολαύσει τη γιορτή. Εύχομαι ότι καλύτερο στην Ομόνοια.

Βλανταν Μιλόγεβιτς
«Θέλαμε πάρα πολύ αυτό το τρόπαιο. Είναι ένα παιχνίδι 50-50. Παίζει ρόλο και η τύχη. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Θα δώσουμε τα πάντα να πάρουμε το τρόπαιο»

Πέδρο Εμανουέλ

Οι πιθανότητες είναι 50-50. Είμαστε έτοιμοι έχουμε δουλέψει για αυτό το τελευταίο παιγνίδι της σεζόν. Θέλουμε να παλέψουμε για τους οπαδούς μας. Θα παίξουμε με πάθος πάντοτε με σεβασμό προς τον αντίπαλο. Το πιο σημαντικό πράγμα ο τελικός Κυπέλλου είναι μια φιέστα και πρέπει να την απολαύσουμε.

Νούνο Ασίς
«Θέλω να ευχηθώ όλα να πάνε καλά μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο. Θα υπάρχουν πολλές οικογένεις και θα πρέπει να κυλήσουν όλα ομαλά. Έχουμε απέναντι μας μια καλή ομάδα με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν τη ζημιά ανά πάσα στιγμή. Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι και ελπίζουμε όλα να πάνε καλά και να τα καταφέρουμε»

Φώτης Παπουλής

«Εύχομαι να γίνει ένα παιχνίδι αντάξιο της ιστορίας των δύο ομάδων. Ευχόμαστε να είμαστε πιο τυχεροί και σε καλή μέρα, για να δώσουμε χαρά στον κόσμο του Απόλλωνα».

Keywords
Τυχαία Θέματα