Κρίστιανσεν: "Μ' αρέσει να δουλεύω υπό πίεση"

Ο Τόμας Κρίστιανσεν παρουσιάστηκε σήμερα από τον Πρόδρομο Πετρίδη ως νέος προπονητής του ΑΠΟΕΛ, με το Δανό τεχνικό να δηλώνει ότι του αρέσει να δουλεύει υπό πίεση και ότι γνωρίζει πολύ καλά που ήρθε. νέου προπονητή του ΑΠΟΕΛ Τόμας Κρίστιανσεν. "Ξέρω ότι θα δουλεύουμε σκληρά, δεν μπορώ να εγγυηθώ τίτλους", δήλωσε ο κ. Κρίστιανσεν στην αρχική του τοποθέτηση.

Οι δηλώσεις του Πρόδρομο Πετρίδη:

"Βλέποντας

και ζώντας τα δύο τελευταία χρόνια του Κρίστιανσεν στην προηγούμενη του ομάδα, εκτιμήσαμε το έργο του, τον χαρακτήρα του και του εύχομαι όλα τα καλύτερα με τον ΑΠΟΕΛ. Οι στόχοι μας είναι γνωστοί, θέλουμε χρονικά την πρόκριση μας σε ομίλους της Ευρώπης. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ να σταθεί δίπλα στην νέα προσπάθεια του Κρίστιανσεν, στη νέα ομάδα που θέλει να δημιουργήσει. Έχουν γίνει κάποιες αλλαγές και στα οργανωτικά. Ο κ. Σάμπουριτς συνεχίζει να είναι ο Διευθυντής ποδόσφαίρου, υπάρχει και η προσθήκη δύο ακόμα προπονητών από τη δική μας ομάδα τον Γιώργο Κωστή και ο Χρίστος Σωτηρίου".

"Το ΑΠΟΕΛ χωρίς πίεση δεν μπορεί να ζήσει. Οι στόχοι, ο προγραμματισμός, οι προσδοκίες και όλα τα υπόλοιπα τα καθορίζει η διοίκηση. Θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε πρωταθλητές. Προγραμματιστήκαμε για όλα τα σενάρια, και ο θεός να βάλει το χέρι του. Εμείς εκτελούμε οδηγίες του προπονητή και του κ. Σάμπουριτς. Η μεταγραφική περίοδος είναι τόσο δύσκολη που μία είσαι στα ουράνια και την άλλη στο πάτωμα. Έχουμε συμφωνήσει με Ορλάντι και Καλό, ο κσόμος του ΑΠΟΕΛ πρέπει να κάνει υπομονή".

Πρόδρομος Πετρίδης για Καρλάο:

"Ο Καρλάο έχει συμβόλαιο, αν δεν παρουσιαστεί σήμερα υπάρχουν και οι εσωτερικοί κανονισμοί και θα πράξουμε αναλόγως. Πριν λίγες μέρες μπήκαμε σε διαπραγμάτευση με τον Καρλάο για επέκταση του συμβολαίου του για ακόμη δύο χρόνια και ήταν θετικότατος. Οι Κοδίνα και Αμορίν δεν θα παρουσιαστούν, οι Στίλιτς και Πιατκόφσκι θα προπονούνται εδώ σε άλλο γκρουπ μέχρι να βρεθεί η λύση αποδέσμευσης τους, θα έχουμε θερμό καλοκαίρι".

Για το αν θα κάνουν κάποια υπέρβαση και σε ποια θέση: "Παντού στο παζάρι οι επιθετικοί είναι λίγο πιο ακριβοί".

Οι δηλώσεις του Τόμας Κρίστιανσεν:

"Ευχαριστώ το ΑΠΟΕΛ και το ΔΣ για τη συνεργασία, το εκτιμώ και ότι παρακολουθούσαν τη δουλειά μου, εγώ ξέρω τι μπορώ να κάνω. Δεν μπορώ να εγγυηθώ τίτλους αλλά σκληρή δουλειά από μένα και από το τεχνικό τιμ. Καλοσωρίζω και τον Χρίστο Σωτηρίου, σήμερα υπήρξε συνάντηση και με το ιατρικό τιμ, κανείς δεν είναι πάνω από τον ΑΠΟΕΛ. Οι αποφάσεις μας θα έχουν ως μοναδικό στόχο την επιτυχία της ομάδας. Είμαστε φιλόδοξοι, στοχεύουμε σε επιτυχίες, πρέπει να το κάνουμε με σωστή προετοιμασία και σκληρή δουλειά".

"Πρέπει να βάζουμε βήμα-βήμα το στόχο και όταν πετυχαίνεις τον πρώτο μετά να θέτεις τον επόμενο".

"Ξέρω που ήρθα και τι περιμένουν από μένα, δεν μπορώ να εγγυηθώ τον τίτλο, πρέπει να μιλήσουμε με τους ποδοσφαιριστές, να προετοιμαστούμε, να δουλέψουμε και να καταλάβουν τι φιλοσοφία. Μ' αρέσει να δουλεύω υπό πίεση".

"Ξεκινούμε πιο νωρίς απ' ότι θα μπορούσαμε, στην ΑΕΚ μου είχαν πει ότι θα έμενε το ίδιο σύστημα αλλά επέμενα να το αλλάξω. Χρειάστηκε χρόνος και από τους ποδοσφαιριστές. Όταν καταλαβείς την εξυπνάδα και τον τρόπο που δουλεύουν κάποιοι ποδοσφαιριστές στο γήπεδο, τότε θα το εκμεταλλευτείς".

Για τη φιλοσοφία που θέλει να περάσει στον ΑΠΟΕΛ: "Το ΑΠΟΕΛ με πήρε γιατί είδε κάποια πράγματα στον τρόπο που παίζαμε. Θα προσπαθήσω να φέρω μαζί μου τις ίδιες ιδέες. Όλοι μάθαμε από τα λάθη που κάναμε ώστε να είμαστε καλύτεροι".

"Όταν υπογράψαμε συμφωνία με τον πρόεδρο στην Βαρκελώνη ήταν και ο κ. Σάμπουριτς μαζί μας. Από εκείνη τη μέρα μιλάμε καθημερινά με τον κ. Σάμπουριτς, έχουμε μία καλή συνεργασία και δεν έχω κανένα πρόβλημα για τη συνεργασία μας".

Για το χρονοδιάγραμμα των μεταγραφών: Θα πρέπει να συστήσουμε υπομονή σε αυτό το κομμάτι. Μερικές φορές όταν βιάζεσαι μπορείς να χάσεις κάτι καλό που θα έρθει πιο μετά. Χρειαζόμαστε να πετύχουμε στις προσθήκες που θα κάνουμε, μπορούμε να βρούμε καλούς παίκτες, ανταγωνιστικούς όχι μόνο από το κυπριακό ποδόσφαιρο αλλά και από την Ευρώπη, για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα