Σωφρόνης Αυγουστή: "Να προσφέρουμε θέαμα και αποτέλεσμα"

Το Sigmalive σας μεταφέρει live τη διάσκεψη του Σωφρόνη Αυγουστή ενόψει του αγώνα με την Ζάρια στην ΑΕΚ Αρένα.

Οι δηλώσεις του Σωφρόνη Αυγουστή:

Φανούριος Κωνσταντίνου: "Να ευχαριστήσουμε την ΑΕΚ για την παραχώρησης της έδρας της. Καλούμε τον κόσμο μας να φερθεί κόσμια σε όλες τις εγκαταστάσεις.

Αν καταστεί ανάγκη θα χρησιμοποιήσουμε και το βόρειο πέταλο".

Σωφρόνης Αυγουστή: "Είναι το πρώτο παιχνίδι στη φετινή χρονιά, ένα παιχνίδια που μας ενδιαφέρει πολύ. Πρέπει να βγάλουμε σοβαρότητα. Ξέρουμε ότι θα έρθει μία ομάδα για να πάρει αποτέλεσμα, στόχος μας είναι να κτυπήσουμε στις αδυναμίες του αντιπάλου, για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Αύριο εδώ θα είναι μία πραγματική έδρα, ο κόσμος θα είναι δίπλα μας και θα μας δώσει βοήθειες. Θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε ένα θετικό πρόσωπο, όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι έτοιμοι για το πρώτο παιχνίδι, πιστεύω πολύ στην ομάδα μας. Δούλεψαν πάρα πολύ για να είναι έτοιμοι αύριο. Η διοίκηση πιστεύει σε μένα, πρέπει να προσφέρουμε θέαμα και αποτέλεσμα για να είμαστε περισσότερο ικανοποιημένοι. Θέλουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι, πιστεύουμε στη δική μας ομάδα. Ο αντίπαλος θα προσπαθήσει να κλείσει τους χώρους, πρέπει να βρούμε διαδρόμους για να πάρουμε το αποτέλεσμα για βάσεις πρόκρισης στον επόμενο γύρο. Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει τύχη, πέρασε η αντίπαλος γιατί το άξιζε να βρίσκεται εδώ".

Η λιτή δήλωση από τον τερματοφύλακα Μπρούνο Βάλε: "Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα για το αυριανό παιχνίδι, στόχος είναι η νίκη χωρίς να δεχθούμε τέρμα".

Keywords
Τυχαία Θέματα