Μπέιν: "Αυτό κάτι σημαίνει"

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Μάριο Μπέιν τόνισε ότι το παράδειγμα της Πρόγκρες (4η ομάδα στο Λουξεμβούργο) είναι πολύ πρόσφατο και θα πρέπει η ομάδα του να είναι σοβαρή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Όλα όσα δήλωσε στην συνέντευξη τύπου για τον αυριανό αγώνα με την Ντούντελανζ:

«Πιστεύω ότι έχουμε ένα καλό βαθμό ετοιμότητας. Η ομάδα είναι σε μια καλή κατάσταση. Κάναμε μερικά λάθη κόντρα στον Πνιώνιοπ και δεν θέλουμε να κάνουμε τα ίδια στον πρώτο επίσημο αγώνα. Είναι σημαντικό για τον κόσμο και για όλους

στον κλαμπ και είμαστε έτοιμοι»

«Δεν υπάρχουν εύκολο αγώνες στην Ευρώπη. Είδαμε την ομάδα τους κόντρα στην Σταντάρ. Θέλουμε να κρατήσουμε το μηδέν την άμυνα και θα ήταν καλό να πετύχουμε περισσότερα από δυο γκολ. Το μηδέν παθητικό είναι ένας από τους στόχους της ομάδας στον αυριανό αγώνα. Θέλουμε να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο».

«Δεν σκέφτομαι αυτούς που δεν έχω στην διάθεση μου αλλά αυτούς που είναι έτοιμοι να αγωνιστούν. Είναι σημαντικό να είναι έτοιμη η ομάδα που θα ξεκινήσει την ομάδα. Δεν υπάρχουν εύκολοι αγώνες. Είναι πολύ πρόσφατο το παράδειγμα της Προγκρες που είναι η 4η ομάδα του Λουξεμβούργο που απέκλεισε την Π. Αυτό κάτι σημαίνει και πρέπει συνεχώς να είμαστε σοβαροί απέναντι στον αντίπαλο».

Keywords
Τυχαία Θέματα