Ο Βασιλιάς στον θρόνο του και πάλι!!!

Φέντερερ-Ναδάλ 3-2....Ο Ελβετός επέστρεψε στους τίλους γκραν σλαμ μετά από πέντε χρόνια, κατακτώντας ωστόσο το Αυτραλιανό Όπεν μετά από επτά χρόνια. Τελευταία φορά ήταν το 2010. Το 2012 κατέκτησε το Γουιπλετόν. Από τότε έψαχνε τον τίτλο στα γκραν σλαμ χωρίς επιτυχία, μέχρι και σήμερα. Μετά από ένα σπουδαίο παιχνίδι κόντρα στον Ναδάλ ο Φέντερερ πραγματοποίησε την εμφάνιση της ζωής του και κέρδισε με 3-2 σετ (6-4, 3-6, 6-1, 6-3 και 6-3), φτάνοντας στους 18 τίτλους

γκραν σλαμ.

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο τελικός των αντρών στο πρώτο γκραν σλάμ της χρονιάς στο τένις. Φέντερερ και Ναδάλ διεκδικούν το Αυστραλιανό Όπεν με τους δυο τενίστες να προσφέρουν θέαμα και συγκινήσεις.

Η εξέλιξη:

1-0 σετ για τον Φέντερερ. O Ελβετός πήρε το πρώτο σετ σε 34 λεπτά με 6-4.

Ισοφαρίζει σε 1-1 σε 42 λεπτά τα σετ ο Ναδάλ. Ο Ισπανός προηγήθηκε ακόμη και με 4-0, κάνοντας break στο δεύτερο και τέταρτο game. O Φέντερερ απάντησε με δικό του break στο πέμπτο game μειώνοντας στο 4-1. Κέρδισε και το δικό του game μειώνοντας ακόμη περισσότερο σε 4-2. Στη συνέχεια οι δυο τενίστες κράτησαν το σερβίς τους μέχρι το τέλος με τον Ισπανό να κερδίζει στο δεύτερο σετ με 6-3.

2-1 σετ μπροστά σε 41 λεπτά ο Φέντερερ . Ο Φέντερερ κράτησε το σερβίς του κάνοντας το 1-0 αν και βρέθηκε σε δύσκολη θέση. Ο Ελβετός συνέχισε δυναμικά κάνοντας γρήγορα το δικό του break μόλις στο δεύτερο game και πήρε προβάδισμα με 2-0. Πολύ εύκολα πήρε και τρίτο game ο Φέντερερ. 3-0 πλέον μπροστά ο Ελβετός. Μείωσε σε 3-1 ο Ναδάλ, αλλά μέσα σε 1 λεπτό και 25 δευτερόλεπτα ο Φέντερερ καθάρισε το 5ο game κάνοντας το 4-1. Ακόμη ένα break ήρθε για τον Ελβετό στο 6ο game κάνοντας το 5-1. Ο Φέντερερ δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη έτσι κέρδισε και το 7ο game μαζί και το σετ με 6-1.

Ισοφαρίζει σε 2-2 τα σετ σε 40 λεπτά ο Ναδάλ. Με τον Ναδάλ να κρατά το σερβίς του, άρχισε το 4ο σετ. Απάντησε άμεσα ο Φέντερερ ισοφαρίζοντας σε 1-1. Κράτησε το σερβίς του στο 3ο game και ο Ναδάλ κάνοντας το 2-1. Δεν σταμάτησε εκεί ο Ναδάλ, αφού στο 4ο game πέτυχε break κάνοντας το 3-1. Με ένα εκπληκτικό πόντο ο Ισπανός κράτησε το σερβίς του και έκανε το 4-1. Μεγάλο προβάδισμα για τον Ναδάλ για να ισοφαρίσει το σκορ. Κρατώντας το σερβίς του μείωσε σε 4-2 ο Φέντερερ. Και ο Ναδάλ το δικό του για του 5-2. Ακόμη πιο κοντά στο σετ ο Ισπανός. Δεν τα παρατά ο Φέντερερ αφού μείωσε σε 5-3. Τον τελικό λόγο φυσικά είχε ο Ναδάλ ο οποίος δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Φέντερερ κάνοντας το 6-3 ισοφαρίζοντας σε 2-2 τον αγώνα.

Σε εξέλιξη το 5ο και τελευταίο σετ: Με break για τον Ναδάλ άρχισε το 5ο και τελευταίο σετ. Μπήκε δυναμικά ο Ισπανός και πήρε κεφάλι στο σκορ με 1-0. Αν και δυσκολεύτηκε αρκετά στο 2ο game ο Ναδάλ, έσωσε τρια break point πήρε το 2ο game κάνοντας το 2-0. Απαντά ο Ελβετός κρατά το σερβίς του και μειώνει σε 2-1. Κρατάει το σερβίς του και πάλι ο Ναδάλ για το 3-1. Μειώνει σε 3-2 ο Φέντερερ. Break για τον Ελβετό ο οποίος ισοφαρίζει σε 3-3. Από το 3-1 στο 4-3 για τον Ελβετό. Επέστρεψε για τα καλά ο Φέντερερ. Ακόμη ένα break για τον Φέντερερ ο οποίος κάνει το 5-3 και βρίσκεται μια ανάσα από τον τίτλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα