Σεφτέ με τριάρα ο Εθνικός

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Εθνικός επικρατώντας 3-0 της Πάφου στο «Δασάκι».

Με δύο γκολ του Κιπιάνι και ένα του Χαραλάμπους η προσφυγική ομάδα πήρε το πρώτο της τρίποντο, αφήνοντας πίσω την ήττα της πρεμιέρας από την Αλκή.

Η Πάφος πάλαιψε το παιγνίδι, είχε ορισμένες καλές στιγμές, ωστόσο στην άμυνα είχε πρόβλημα και με τα τρία γκολ που δέχτηκε ήταν φυσιολογικό να γνωρίσει την ήττα.

Στο πρώτο ημίχρονο η Πάφος ήταν η ομάδα που είχε την πρωτοβουλία

των κινήσεων, αλλά ο Εθνικός την ουσία. Η προσφυγική ομάδα στην πρώτη της επίσκεψη στα αντίπαλα καρέ την μετέτρεψε σε γκολ με τον Κιπιάνι και κόντρα στην ροή του αγώνα κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της με τον Μιχάλη Χαραλάμπους στο 38΄. Μάλιστα ο νεαρός επιθετικός είχε μπει στο παιγνίδι τρία λεπτά νωρίτερα.

Η Πάφος είχε 67% κατοχή μπάλας στο πρώτο ημίχρονο, πέντε τελικές προσπάθειες εκ των οποίων τρεις πολύ καλές φάσεις, αλλά καμία δεν μετατράπηκε σε γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Πάφος μπήκε στο παιγνίδι ψάχνοντας το γρήγορο γκολ που θα την έβαζε στο κόλπο διεκδίκησης κέρδους ωστόσο, είχε και πάλι πρόβλημα στην τελική πάσα. Ο Εθνικός με αμυντικογενή τακτική κράτησε μακριά από την περιοχή του και στο 63΄ με το δεύτερο γκολ του Κιπιάνι κλείδωσε οριστικά την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα