Live: Ερμής-Δόξα 1-1

Το Sigmalive σας μεταφέρει live την εξέλιξη του αγώνα Ερμής-Δόξα για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ερμής: Αραμπατζής, Ιμερέκοφ, Ταμσέφκσι, Ψάλτης, Τσίνα (79' Αλεξίου), Φρίμπονγκ, Μαρτίνιουκ (63' Χριστοφή), Τσούμου, Κωνσταντίνου, Ζαχάρια, Πατσένκο

Δόξα: Γκρεμσλ, Σισοκό (66'Κιφουετί), Μπα, Ρεδόνδο, Κένεντι, Πουτζιουρή (58'Παπαφώτης), Ασαμόα, Ιωάννου, Ζατλ, Ενινφούλ, Σαντίκ

Διαιτητής: Χριστοφή Τιμόθεος

Βοηθοί: Γεωργίου Χαράλαμπος/Δημητριάδης

Μάριος

4ος Διαιτητής: Νεοφύτου Νεόφυτος

Κίτρινη: Πατσένκο/Σαντίκ, Ενινφούλ

Κόκκινη:

Είπε «καλημέρα» με Ράντου ο Ερμής

Πολύ καλύτερα στον αγώνα μπήκε η ομάδα του Ερμή. Η ομάδα του Μιλόγιεβιτς έψαξε από την αρχή το γκολ για να κάνει πιο εύκολο το έργο της και μετά την κλασική ευκαιρία του 6ου λεπτού, όταν ο Τσούμου δεν βρήκε την μπάλα απλά για να την στείλει στα δίκτυα (μετά από παράλληλη μπαλιά του Φρίμπονγκ), ο Ράντου στο 10ο λεπτό έβαλε μπροστά την ομάδα του με ωραίο συρτό σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή.

Πήρε τα ηνία η Δόξα

Μετά το γκολ του Ερμή η ομάδα της Αραδίππου δεν είχε τον ίδιο ρυθμό στο παιχνίδι της με αποτέλεσμα η Δόξα να πάρει τον έλεγχο. Ωστόσο η κατοχή ήταν ανούσια για την ομάδα του Λούκα Χατζηλούκα η οποία το μόνο που κατάφερε μέχρι το 30ο λεπτό ήταν ένα σουτ του Ασαμόα το οποίο εξουδετέρωσε πολύ εύκολα ο Αραμπατζής.

Έχασε ευκαιρία και για δεύτερο γκολ ο Ερμής

Παρά του ότι η Δόξα είχε την κατοχή της μπάλας ο Ερμής βρέθηκε μια ανάσα από το να κάνει τα τέρματα του δυο. Στο 37ο λεπτό ο Τσούμου βρήκε μέσα στην περιοχή τον Κωνσταντίνου ο οποίος φάτσα με τον τερματοφύλακα της Δόξας αστόχησε στέλνοντας την μπάλα πολύ ψηλά από την εστία.

ΔΟΚΑΡΙ για τη Δόξα

Στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους η Δόξα φλέρταρε με την ισοφάριση ωστόσο το σουτ του Σαντίκ μέσα από την μικρή περιοχή σημάδεψε το κάθετο δοκάρι του Αραμπατζή.

Keywords
Τυχαία Θέματα