Καθάρισαν Παπουλής και Γκιε (Φωτο-VIDEO)

Με οδηγούς για ακόμη ένα παιχνίδι τους Φώτη Παπουλή και Γκιέ Γκίε, ο Απόλλωνας έφτασε σε ακόμη μια νίκη, την 13η του στο φετινό πρωτάθλημα, και διατήρησε τη διαφορά των 3 βαθμών από τον δεύτερο ΑΠΟΕΛ. Ο Ελλαδίτης επιθετικός άνοιξε το σκορ με τη συμπλήρωση 10 λεπτών, ο “3G” πήρε σειρά κάνοντας το 2-0 στο 33΄ και ουσιαστικά κάπου εκεί το πάντα είχαν κριθεί.

Στην επανάληψη ο Απόλλωνας έριξε ταχύτητα, έκανε σωστή διαχείριση του υπέρ του προβαδίσματος, ο Ιοάν Αντόνε βρήκε την ευκαιρία να ξεκουράσει ή να προστατεύσει παίκτες

και το 2-0 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Στα αξιοσημείωτα και το γεγονός ότι η ομάδα του Ρουμάνου τεχνικού κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του για τρίτο σερί παιχνίδι πρωταθλήματος, επιβεβαιώνοντας πως υπάρχει σημαντική βελτίωση και στην ανασταλτική λειτουργία της ομάδας. Φανέλα βασικού πήρε ο Έντβιν Οουόν, ντεμπούτο και για τον Γιώργο Κολοκούδια, ο οποίος πέρασε στο παιχνίδι στο 63’ στη θέση του Γκιέ Γκιέ.Για την Δόξα η χθεσινή ήταν η 11η ήττα στο φετινό πρωτάθλημα και μοιραία περιορίστηκε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

ΑΠΟΛΛΩΝAΣ: Βάλε, Ν. Λόπες, Ουόν, Αγγελή, Βασιλείου, Ρομπέρ, Χαμντανί (78'Γκουγιόν), Ρόσα, Παπουλής (70'Μεριέμ), Τουράμ, Γκιέ(62'Κολοκούδιας).ΔΟΞΑ: Σιδεράκης, Ρ. Γκονζάλες, Λεονάρντο, Αρέστη (82' Φεράν), Καλντερόν, Ε. Γκονζάλες (27'Νίλσον), Φερνάντες, Εμάνουελ (56'Γκιλ), Νοβόα, Λόπο, Ράμος.ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ρομπέρ - Ράμος, Φερνάντες, Εμάνουελ.

Δείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης Απόλλων-Εθνικός στο Τσίρειο στάδιο

Keywords
Τυχαία Θέματα