Live: Ανόρθωση-Ομόνοια 0-1

Το Sigmalive σας μεταφέρει live το ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής Ανόρθωση-Ομόνοια.

Εικόνα αγώνα:

Πλούσιο θέαμα, γρήγορος ρυθμός και ένα γκολ είχαμε στο πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι Ανόρθωση-Ομόνοια για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Αν και η πρώτη φάση του ντέρμπι ανήκε στην Ανόρθωση, η Ομόνοια στην πρώτη της απάντηση είχε επαφή με τα δίχτυα με τον αρχηγό Ρενάτο Μαργκάσα ν' ανοίγει

λογαριασμό στο ντέρμπι. Μεγάλο μερίδιο ευθύνης στο γκολ είχε ο Δημήτρης Χριστοφή, αφού τα 3/4 του γκολ ανήκε στον Κύπριο μεσοεπιθετικό.

Στο 13' η Ανόρθωση προσπάθησε ν' αντιδράσει με τον Βίκτορ μετά από διπλή προσπάθεια να μην μπορεί να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της Ομόνοιας. Ένα λεπτό προηγουμένως η Ανόρθωση φαίνεται να είχε πέναλτι σε πάτημα του Καλό από τον Παναγιώτου.

Η Ανόρθωση ήταν συνεχώς μπροστά, είχε την κατοχή και τον έλεγχο του αγώνα, μέχρι που μίλησε ξανά ο Χριστοφή όταν στο 23' λίγο έλειψε οι "πράσινοι" να φτάσουν στο 0-2 μετά από εξαιρετική κούρσα του Κύπριου μεσοεπιθετικού.

Η καλύτερη Ανόρθωση προσπαθούσε ν' αντιδράσει και να φέρει την ισοφάριση, όμως δεν μπορούσε να δημιουργήσει μεγάλες φάσεις, ενώ από την άλλη στην Ομόνοια πόνταραν στον ευδιάθετο και πολύ καλό Χριστοφή. Η τελευταία φάση στο πρώτο 45λεπτο ανήκε στον Ίσμα Γκονσάλβες το πολύ δυνατό σουτ του όμως σταμάτησε σωτήρια ο Παναγή.

Keywords
Τυχαία Θέματα