Με πρωταγωνιστή τον Μυτίδη η Εθνική (Ανδόρα-Κύπρος 1-3)

Η Εθνική πήρε τη νίκη με 3-1 κόντρα στην Ανδόρα με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μυτίδη που σκόραρε και τα τρια γκόλ.

Η Εθνική μας αν και βρέθηκε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ κόντρα στην Ανδόρα, μετά το αυτογκολ του Ντόσα Τζούνιορ, κατάφερε να γυρίσει τα εις βάρος της δεδομένα και να πανηγυρίσει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς ενόψει της συνέχειας. Με σκορ 3-1 η Εθνική πέτυχε την 3η της νίκη στον όμιλο, φτάνοντας τους 9 βαθμούς.
Με αυτή τη νίκη η Εθνική βρίσκεται στην 3η θέση μαζί με το Ισραήλ με 9 βαθμούς που υπερτερεί έναντι της Κύπρου

στην ισοβαθμία.

Σκόρερ και των τριών τερμάτων της Εθνικής μας ο Νέστωρας Μυτίδης, ενώ για την Ανδόρα σκόραρε με αυτογκολ ο Ντόσα

Η Εθνική μας αν και δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, μετά το αυτογκόλ του Ντόσα μόλις στο 2ο λεπτό, κατάφερε με δυο γκολ του Νέστωρα Μυτίδη να γυρίσει τα εις βάρος της δεδομένα και να πάει στα αποδυτήρια με το 2-1.
Η Ανδόρα ξεκίνησε καλύτερα και με μια άτυχη στιγμή του Ντόσα βρέθηκε μπροστά στο σκορ. Στη συνέχεια η Εθνική ισορρόπησε και ισοφάρισε στο 14’. Ακολούθως η Ανδόρα ανέβηκε εκ νέου και έχασε 2-3 καλές ευκαιρίες με τους διεθνείς μας να δυσκολεύονται εξ αιτίας και του συνθετικού γρασιδιού. Λίγο πριν το τέλος η Εθνική πίεσε και ευτύχησε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων να μπει μπροστά στο σκορ με 2-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Εθνική μπήκε αποφασισμένη να τελειώσει την υπόθεση νίκη με 3ο γκολ. Ο Ντόσα Τζούνιορ κέρδισε πέναλτι στο 51’ μετά από εκτέλεση κόρνερ και ο ίδιος θέλησε να το εκτελέσει έτσι ώστε να διορθώσει το λάθος του. Κάτι τέτοιο δεν έγινε αφού ο τερματοφύλακας της Ανδόρας έπεσε στη σωστή γωνία και απόκρουσε. Δυο λεπτά αργότερά ο Μυτίδης με τρίτο προσωπικό του γκολ έβαλε τα πράγματα στη θέση του και την Εθνική στον δρόμο της νίκης. Ο Μυτίδης ήταν εξαιρετικός, μέσα σε όλες τις φάσεις και οδήγησε με τα δικά του γκολ την Εθνική στους τρεις βαθμούς.

Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του αγώνα μεταξύ της Ανδόρας και της Εθνικής μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα