Live: ΑΕΖ-Άρης 2-2

Το Sigmalive σας μεταφέρει live την εξέλιξη του αγώνα ΑΕΖ-Άρης για τον τελευταίο αγώνα της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Εικόνα αγώνα:

Τέσσερα γκολ σε 32 λεπτά είχαμε στο πρώτο ημίχρονο του ΑΕΖ-Άρης στο Παφιακό στάδιο. Η ΑΕΖ από πολύ νωρίς βρέθηκε μπροστά στο

σκορ με 2-0, ο Άρης όμως δεν το έβαλε κάτω και μέσα σ' ένα δεκαπεντάλεπτο έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Αρχικά η ΑΕΖ στο τρίτο μόλις λεπτό άνοιξε το σκορ με διαγώνιο σουτ από τον Κρίστη Ανδρέου, παίρνοντας συνέχεια προβάδισμα νίκης μετά από τέσσερα λεπτά όταν σημείωσε και το 2-0 με τον Σάσι. Μετά από ατομική ενέργεια του Σεμέδο από τα αριστερά, ο Σάσι με προβολή μέσα από τη μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Γιαννακόπουλου.

Μετά τα δύο γκολ η ΑΕΖ χαλάρωσε και εφυσυχάστηκε, όμως στη συνέχεια την πάτησε. Στο 17'ο Άρης μείωσε με κεφαλιά του Σκούρτη, μία προσπάθεια που άρχισε από τα αριστερά από τον Κούλλη Παύλου, ενώ μετά από αυτό το γκολ ήρθε και η αναγκαστική αλλαγή τερματοφύλακα για την ομάδα από το Ζακάκι.

Το 2-2 δεν άργησε να έρθει αφού στο 32' σωστά δόθηκε πέναλτι για τον Άρη μετά από παράβαση του Στυλιανού, ο οποίος βρήκε τη μπάλα με το χέρι. Ο Αουρέλιο εκτέλεσε εύστοχα και σημειώθηκε το 2-2, αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Keywords
Τυχαία Θέματα