Live: ΑΕΛ - Απόλλων 1-1 (pics)

Στις 19:00 αρχίζει το μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Απόλλωνα και το SigmaLive θα σας μεταφέρει όλα όσα θα γίνουν στο Τσίρειο Στάδιο μέσω της εφαρμογής Live.

Η εικόνα του αγώνα:

Τα πρώτα λεπτά έδειχναν ένα ισοζυγισμένο αγώνα με τους δύο να προσπαθούν περισσότερο να βρουν ρυθμό. Από το 10λεπτο και μετά όμως η υπεροχή ανήκε ολοκληρωτικά στον Απόλλωνα. Ήταν η ομάδα που έλεγξε

τον ρυθμό του παιχνιδιού, να πατά καλύτερα στο γήπεδο και να ψάχνει με αξιώσεις το γκολ. Δημιούργησε πολλά προβλήματα αμυντικά στην ΑΕΛ που δεν μπορούσε να αναχαιτίσει τις γρήγορες επιθέσεις των γαλάζιων της Λεμεσού με τους Μάγκλιτσα, Γιάκολις και Σκέμπρι να βάζουν δύσκολα στους κίτρινους.

Οι χαμένες ευκαιρίες ή αν προτιμάτε κλασσικές με τον Ντα Σίλβα να βάζει δύσκολα στον Βοζίνια με το απευθείας φάουλ του οποίο ανάγκασε να διώξει δύσκολα σε κόρνερ στο 13'. Προϋποθέσεις για γκολ υπήρχαν όχι όμως κλασσικές ευκαιρίες με την ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή να φτάνει στο γκολ στο 32΄ μετά από γρήγορη αντεπίθεση την οποία έπιασαν στον ύπνο την ΑΕΛ.

Ο Σκέμπρι ξέφυγε από τα δεξιά με τον Μαλτέζο να σερβίρει για τον Μάγκλιτσα που κινήθηκε στον κενό χώρο και με πλασέ έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ. Ο Απόλλωνας συνέχισε μάλιστα στον ίδιο ρυθμό χωρίς όμως να φτιάξει άλλες καλές ευκαιρίες και χωρίς η ΑΕΛ να μπορέσει να αντιδράσει στο γκολ που δέχθηκε.

Keywords
Τυχαία Θέματα