Έτσι τα... παίρνει από τους παίκτες της η Γιουνάιτεντ!

Είσαι "Κόκκινος Διάβολος" και θες να φέρεις το αμόρε να σε καμαρώσει στο "Όλντ Τράφορντ"; Μην κάνεις το λάθος να ζητήσεις από τον Γενικό Αρχηγό τίποτα δωρεάν προσκλήσεις. Δεν υπάρχουν! Μάνα, πατέρας, παιδιά, κοπέλα ή σύντροφος για να σε παρακολουθήσουν θα πρέπει να κάνεις πρώτα τις πανάκριβες ενέργειες που απαιτεί το κλαμπ.



Ανακοίνωσε λέει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έσοδα 581.000.000 λιρών για τη σεζόν 2010-17. Πώς να μην τα βγάλουν τέτοια χρήματα όταν αναγκάζουν τους ποδοσφαιριστές να πληρώνουν σουίτες

για να φιλοξενούν στα ματς τους ανθρώπους τους.

Η σύντροφος του Βίκτορ Λίντελοφ, Μάγια Νίλσον που είναι και blogger χαρακτήρισε... αηδιαστικά τα χρήματα που πρέπει να πληρώνουν οι παίκτες ώστε να έχουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα στο "Όλντ Τράφορντ".

Η Νίλσον αναφέρει ότι αν δεν νοικιάσει σουίτα ο εκάστοτε ποδοσφαιριστής δεν υπάρχει τρόπος να έρθουν οι οικείοι του να δουν από τα επίσημα. Προσκλήσεις δεν δίδονται. Όποιος ενδιαφέρεται και δεν έχει σουίτα, κανονικά εισιτήριο με τον υπόλοιπο κόσμο.

Σύμφωνα με το goal.com για να νοικιάσει κάποιος σουίτα στο "Θέατρο των Ονείρων" τη σεζόν 2017-18 η τιμή ξεκινάει από τις 23.940 λίρες και μπορεί να φτάσει μέχρι τις 81.600 λίρες. Κι όλα αυτά για να δεις ενενήντα λεπτά ματς με... παρέα τον προσωπικό σου σερβιτόρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα