Lidl: "Οι αγαπημένες μας τσάντες επανακυκλοφορούν"

Μόδα, προσφορά, ελπίδα. Όλα σε μια τσάντα γι’ αυτό το Καλοκαίρι!

Τα τρία μοναδικά σχέδια που όλοι αγαπήσαμε και που φέρουν την υπογραφή των σχεδιαστών natargeorgiou, επανακυκλοφόρησαν στις 9 Μαΐου, σε επιλεγμένα καταστήματα της Lidl Cyprus και στο Ανακουφιστικό Κέντρο Φροντίδας Αροδαφνούσα. Βρείτε τις τσάντες στο Παραλίμνι, στον Πρωταρά,

στο Μενεού, στην Ορμήδεια, στη Λεμεσό - λεωφόρο Ρούσβελτ, στην Παλλουριώτισσα, στα Λατσιά, στη Λακατάμια και στην Πάφο – Τάφοι των Βασιλέων.

Με την αγορά κάθε τσάντας αξίας €15, προσφέρουμε χαρά και ελπίδα στα άτομα που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Μια τσάντα που συμβάλλει στην ενίσχυση του επισιτιστικού προγράμματος των ασθενών του κέντρου Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα» και με την αγορά της μπορεί να ενισχύσει και την καλοκαιρινή μας διάθεση!

Αυτή η πρωτοβουλία εντάσσεται στο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Lidl και αφορά σε όλους τους συνανθρώπους μας, ανεξαρτήτως ηλικίας, που αγαπούν τις νέες και πρωτοποριακές εμπειρίες, είναι κοινωνικά ευαίσθητοι και ενεργοί, και στηρίζουν αξιόπιστες φιλανθρωπικές ενέργειες και οργανώσεις.

Έτσι, Buy the bag, carry the cause και στην παραλία!

Keywords
Τυχαία Θέματα