Γεύμα σε «παλιοσειρές» της ΝΔ παραθέτει ο Μητσοτάκης

Συνεχίζονται τον τελευταίο καιρό τα εσωκομματικά «μασάζ» στη Νέα Δημοκρατία, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αναλαμβάνει δράση, προκειμένου να τους έχει όλους ευχαριστημένους.

Σύμφωνα με τα parapolitika.gr ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας αναμένεται απόψε να παραθέσει δείπνο σε βουλευτές του κόμματος που εκλέχτηκαν προ του 2004. Οι προσκλήσεις

έχουν ήδη φτάσει στους βουλευτές μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο γραμματέας της Κ.Ο. Κώστας Τσιάρας μαζί τους.

Πρόκειται για τις… παλιοσειρές της «γαλάζιας» κοινοβουλευτικής ομάδας, ανάμεσα στους οποίους είναι η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Γιάννης Τραγάκης, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο Θανάσης Μπούρας, ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο Γιώργος Βλάχος, η Κατερίνα Παπακώστα, o Γιώργος Καρασμάνης, ο Δημήτρης Σταμάτης και ο Κώστας Τασούλας.

Στη συγκεκριμένη ομάδα εντάσσεται και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ο οποίος, όμως, διεμήνυσε ότι δεν πρόκειται να παρευρεθεί λόγω κάποιας υποχρέωσής του που είχε ήδη προγραμματίσει.

Για ευνόητους λόγους δεν κρίθηκε σκόπιμο στο συγκεκριμένο γεύμα να προσκληθούν οι πρώην πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς.

Το γεύμα πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην ψαροταβένα «Ζορμπάς» στο Μικρολίμανο.

Σκοπός της ηγεσίας της ΝΔ είναι η περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων με τους βουλευτές της ΝΔ ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλα γεύματα με τους «γαλάζιους» βουλευτές, προκειμένου να «διώξουν» και τις γκρίνιες που υπάρχουν το τελευταίο διάστημα.

Πηγή: parapolitika.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα