Κρίστιανσεν: "Αν κάνουμε εμείς ότι πρέπει..."

Ο Τόμας Κρίστιανσεν μιλώντας στην διάσκεψη τύπου για τον αυριανό αγώνα με την Αστάνα τόνισε οτι εάν ο ΑΠΟΕΛ κάνει αυτά που πρέπει τότε η ομάδα του θα πάρει τη νίκη.

Οι πιο σημαντικές του δηλώσεις:

Τι έχει ξεχωρίσει από τον αντίπαλο:
"Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Μια καλή και οργανωμένη ομάδα που έχει φυσικές δυνάμεις. Εγώ θέλω να έχουμε την καλύτερη δυνατή εμφάνιση στον αγωνιστικό χώρο"

Πόσο πιο έτοιμο είναι το

ΑΠΟΕΛ σε σχέση με την Κοπεγχάγη;
"Θα είναι και αυτό δύσκολο παιχνίδι. Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι πλέον έτοιμοι. Είμαι ευχαριστημένος από όλους. Έχουν φθάσει όλοι στο επίπεδο που θέλουμε(Μπερτόλιο, Ντε Καμάργκο και Λάγο)".

"Αν κάνουμε ότι πρέπει εμείς τότε θα πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα και να ξεκινήσουμε με τον καλύτερο τρόπο"

"Παίζουμε στο Γιουρόπα και είναι και αυτό σημαντική διοργάνωση. Έχουμε αναλύσει την Αστάνα για να είμαστε έτοιμοι για αύριο"

Πιέρος Σωτηρίου:
«Είναι ένας βατός όμιλος με πολύ καλές ομάδες. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό για εμάς. Θα μαζέψουμε όσο περισσότερους βαθμούς έτσι ώστε να περάσουμε στον επόμενο γύρο».

«Πιστεύω ένας σοβαρό ΑΠΟΕΛ δεν μπορούμε να μας φοβίζει καμιά ομάδα. Μια νίκη δεν είναι εκδίκηση του περσινού αποκλεισμού από το Τσάμπιονς Λιγκ. Με ένα καλό ΑΠΟΕΛ μπορούμε να πάρουμε τη νίκη»

«Πάντα οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Την περσινή χρονιά είχαμε δύσκολους αντίπαλους με μεγαλύτερο προϋπολογισμό»

Keywords
Τυχαία Θέματα