Τριάρα η Πάφος FC μέσα στο Δασάκι

Η Πάφος FC με πρωταγωνιστή το νέο της μεταγραφικό απόκτημα, τον Βαλακάρι που πέτυχε δύο τέρματα, επικράτησε του Εθνικού Άχνας εκτός έδρας με 0-3 στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής. 

Η Πάφος με το νέο της μεταγραφικό απόκτημα ήταν η ομάδα που πήρε κεφάλι στο σκορ, στο 33' του αγώνα. O Tόρρες βρήκε τον Βαλακάρι μέσα στην περιοχή, αυτός άδειασε όμορφα τον αμυντικό του Εθνικού και πλάσαρε τον Μπογκαντίνοφ για το 0-1. 

Διπλό με πρωταγωνιστή τον… Βαλακάρι 

Στο δεύτερο ημίχρονο η Πάφος αν και ήταν πιο παθητική σε σχέση με τον Εθνικό, κατάφερε στο 73' να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων

και πάλι με το νέο της απόκτημα. Ο Τόρρες έφυγε μόνος απέναντι από τον Μπογκαντόνοφ και την τελευταία στιγμή έδωσε δεξιά στον Βαλακάρι. Αυτός με ψύχραιμο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2. 

Το τρίτο ημίχρονο από το Δασάκι 

Στο 83' η ομάδα του Τόσιακ πέτυχε και τρίτο τέρμα μετά από όμορφη ενέργεια του Φιλιότη. Ο ποδοσφαιριστής της Παφιακής ομάδας έφυγε με ταχύτητα από το κέντρο, είχε τις δυνάμεις, μπήκε στην περιοχή του Εθνικού κε με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Μπογκαντίνοφ για το 0-3. 

Με το τρίποντο αυτό, η Πάφος έφτασε τους 17 βαθμούς ενώ ο Εθνικός έμεινε στους 14.

Δείτε την εξέλιξη του αγώνα στο SPORTIME 

Keywords
Τυχαία Θέματα