LIVE Διεθνές Συνέδριο για τις συγκρούσεις & την αυτοδιάθεση

Διεθνές Συνέριο πραγματοποιείται αυτή την ώρα στις Βρυξέλλες εντός του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με κύρια διοργανώτρια την Ευρωβουλευτή του ΔΗΣΥ και του ΕΛΚ Ελένη Θεοχάρους και την Αρμενική Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία για Δικαιοσύνη και Δημοκρατία. Το Συνέδριο έφερε τον τίτλο: «Συγκρούσεις και το δικαίωμα της Αυτοδιάθεσης».

Ομιλητές στο Συνέδριο είναι οι Δρ Andrzej Zieba ( Καθηγητής στο Πανεπιστημίου Jagellonian της Κρακοβίας) με θέμα "Η Ιστορική Πτυχή της Σύγκρουσης στον Καύκασο», ο Δρ Γιάννος Χαραλαμπίδης

(Πρόεδρος Ledra College) με θέμα "Οι δομές της Σύγκρουσης και το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης", ο Δρ Χavier Follebouckt ( του Πανεπιστημίου Louvain la Neuve), με θέμα "Η διευθέτηση των Συγκρούσεων", ο Δρ Ohannes Geukjian του Αμερικανικού Πανεπιστημίου της Βηρυτού με θέμα "Οι Νομικές Πτυχές της Σύγκρουσης στο Νακόρνο Καραμπάχ.

Συντονιστής, είναι ο Giro Manoyan (Director International Secretariat ARF Dashnaktsutyun) ενώ χαιρετισμούς στο Συνέδριο απεύθυναν ο κ. Κασπάρ Καραπετιάν ( Πρόεδρος της Αρμενικής Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας), ο Πρέσβης της Αρμενίας στην ΕΕ Tatoul Markarian και ο κ. Herbert Salber (EU-SR for South Caucasus and the Crisis in Georgia).

Παρακολουθείστε ΕΔΩ ζωντανά

Keywords
Τυχαία Θέματα