Kαρμιώτισσα: Έχασε μεγάλη ευκαιρία

Έχασε μεγάλη ευκαιρία η Καρμιώτισσα, για να αποκτήσει τεράστιο προβάδισμα στη μάχη της σωτηρίας. Η ομάδα του Λιάσου Λουκά έφυγε ηττημένη την Κυριακή από το «Παπαδόπουλος» με αποτέλεσμα να μείνει η διαφορά από τη Δόξα στους 7 βαθμούς. Και με δεδομένη την εμφάνισή της τουλάχιστον μέχρι το 60, ακόμα και η ισοπαλία θα τη χαλούσε.

Πόσω μάλλον η ήττα. Όταν σε ένα παιγνίδι, έχει δύο δοκάρια, ένα χαμένο πέναλτι και άλλες 3-4 μεγάλες ευκαιρίες τότε εύκολα γίνεται αντιληπτό πόσο στεναχώρησε τους πάντες η ήττα. Μοιραίος ο Μπάρμπαρο, αφού ήταν ο παίκτης που αστόχησε στο πέναλτι, αλλά ήταν και αυτός

που σημάδεψε σε δύο περιπτώσεις τα δοκάρια του Ερμή.
Και μπορεί να χάθηκε μια ευκαιρία, όμως, η Καρμιώτισσα έχει ενώπιόν της μια άλλη ακόμα πιο μεγάλη. Αμέσως μετά τη διακοπή, αντιμετωπίζει στη Λευκωσία τη Δόξα σε έναν αγώνα, όπου αν κερδίσει τελειώνει μια και καλή την υπόθεση παραμονή. Τρίποντο στο Μακάρειο θα φέρει τη διαφορά των δύο ομάδων στους 10 βαθμούς, ενώ θα της δώσει και το πλεονέκτημα της ισοβαθμίας, αφού είναι η 3η νίκη της σε βάρος της Δόξας τη φετινή περίοδο. Άρα δεν είναι υπερβολή αν χαρακτηρίσουμε τον επερχόμενο αγώνα ως το σημαντικότερο παιγνίδι για τους ροσονέρι στη σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα