Ομόνοια:Ήττα στην πρεμιέρα για Jagiellonia 3-2 βιντεος/φωτος

Με 3-2 ηττήθηκε στην πρεμιέρα του Πολωνικού πρωταθλήματος η αντίπαλος της Ομόνοιας JAGIELLONIA. Η αντίπαλος των πρασίνων με αρκετές αλλαγές στην βασική ενδεκάδα (σε σχέση πάντα με το πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Ομόνοια), ηττήθηκε από την KORONA KIELCE σε ένα πλούσιο από τέρματα παιχνίδι.

Το σκορ άνοιξαν οι ποδοσφαιριστές της KORONA KIELCE, στο 10ο λεπτό με τον PRZYBYLA MICHAL, με τους «ερυθροκίτρινους» να ισοφαρίζουν προσωρινά με τον SEKULSKI LUKASZ στο 14ο λεπτό και να γυρίζουν τον αγώνα σε 2-1 στο 18ο λεπτό με τον GRZELCZAK PIOTR. Στο β’ μέρος οι ποδοσφαιριστές της KORONA KIELCE αντέδρασαν

και στο 66ο λεπτό ισοφάρισαν σε 2-2 με τον PRZYBYLA MICHAL και στο 90ο λεπτό πήραν τη νίκη με γκολ του SYLWESTRZAK KAMIL.

Πάντως ο προπονητής της Γκαγκελόνια προχώρησε σε αρκετές αλλαγές σε σχέση με τον πρώτο αγώνα κόντρα στην Ομόνοια στη βασική του ενδεκάδα.

Η ενδεκάδα: Krzysztof Baran, Martin Baran, Rafał Augustyniak, Michał Pawlik, Jonatan Straus, Jacek Góralski , Konstantin Vassiljev, Piotr Grzelczak, Przemysław Mystkowski (77' Gajko), Karol Świderski (58' Εmil), Łukasz Sekulski.

Η εντεκάδα με Ομόνοια: 69. Bartłomiej Drągowski - 2. Filip Modelski, 19. Igors Tarasovs, 7. Sebastian Madera, 77. Piotr Tomasik - 6. Taras Romanchuk, 22. Rafał Grzyb - 10. Nika Dzalamidze, 20. Maciej Gajos, 21. Przemysław Frankowski - 8. Patryk Tuszyński.

To 2-2 της KORONA

η διπλή χαμένη ευκαιρία

Ευκαιρία για την Γκαγκελόνια.

η ευκαιρία της KORONA για να ισοφαρίσει

To 1-2 της Γκαγκελόνια

Με άσπρες φανέλες η Γκαγκελόνια

Keywords
Τυχαία Θέματα