Hilton Park Nicosia βραβεύτηκε και κληρώνει

Πρώτη θέση στην Ευρώπη για το Hilton Park Nicosia στην κατηγορία Food and Beverage!

Στο υψηλότερο βάθρο ανάμεσα σε 281 ξενοδοχεία Hilton από όλη την Ευρώπη αναδείχθηκε το δικό μας Hilton Park Nicosia στην κατηγορία ''2015 Food and Beverage Highest Salt''!
Με μενού που οι λέξεις δεν επαρκούν για να τα περιγράψουν,

το Hilton Park Nicosia κλέβει ξανά τις εντυπώσεις. Πιάτα φτιαγμένα αλλά και σερβιρισμένα με πάθος, έχουν επιδέξια τελειοποιηθεί με τα πιο φρέσκα και άριστης ποιότητας υλικά κερδίζοντας την πρώτη θέση στην κατηγορία ‘’Food and Beverage’’.
Μια διάκριση που αποτελεί επιβράβευση όχι μόνο της ποιότητας και της φιλοσοφίας του ξενοδοχείου αλλά μια επιβράβευση για τους πελάτες μας! Τον κόσμο που τόσα χρόνια στηρίζει το Hilton Park Nicosia και το επιλέγει για να ζήσει, να μοιραστεί και να γιορτάσει τις πιο σημαντικές στιγμές του.
Είναι πολύ όμορφο να αναδεικνύεται η προσπάθεια μας. Σας ευχαριστούμε γιατί εσείς μας τοποθετήσατε σε αυτή την θέση!

Το Hilton Park Nicosia κληρώνει διήμερο ταξίδι στην Αθήνα για 2 άτομα!

Ποιος είπε ότι πρέπει να γιορτάζουμε για να μοιράζουμε δώρα;

Το Hilton Park Nicosia με παιχνιδιάρικη και ανεβασμένη, ανοιξιάτικη διάθεση προκηρύττει ένα online διαγωνισμό και... κληρώνει ολοκληρομένο πακέτο διακοπών για 2 μέρες στην Αθήνα!

Μάλιστα, καλά ακούσατε! Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι ''click'' στην ιστοσελίδα www.hiltonparkexperience.com.cy και να παίξετε μαζί μας!

Μπείτε στον ρόλο του εξερευνητή ή της εξερευνήτριας και βρείτε κρυμμένο σε κάποιο μέρος της ιστοσελίδας μας τον μικρό μας θησαυρό, το σήμα της Hilton! Πατώντας επάνω του και συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας μπαίνετε αυτόματα στην κλήρωση για... αεροπορικά εισιτήρια και διαμονή στο Hilton Athens με πρόγευμα για 2 άτομα!

Ο διαγωνισμός αρχίζει στις 11 Μαρτίου 2016 και τελειώνει στις 15 του Μαίου.

Καλή επιτυχία και που ξέρετε; Μπορεί να είστε εσείς ο τυχερός!

Keywords
Τυχαία Θέματα