H Prime Insurance μεγάλος χορηγός στη Διεθνή Έκθεση Σπουδών

Έχοντας κερδίσει σταθερά την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη των πελατών της, η Prime Insurance διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στα ασφαλιστικά δρώμενα του τόπου, ως μια από τις καλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες στην Κύπρο, συνδυάζοντας απαράμιλλη εμπειρία και ολοκληρωμένες λύσεις τόσο στον Κλάδο Ζωής, όσο και στον Γενικό Κλάδο.

Στη Διεθνή Έκθεση Σπουδών που πραγματοποιήθηκε στις 30-31 Ιανουαρίου 2016 και με ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο, η Prime Insurance

έκανε έντονη την παρουσία της ως επίσημος χορηγός. Όσοι επισκέφθηκαν το περίπτερο της Prime, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη Φοιτητική Κάρτα Νοσηλείας της εταιρείας (για φοιτητές Κύπρου &Εξωτερικού) και για τα πακέτα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης MEDIσυν, για τις εντός και εκτός νοσοκομείου δαπάνες που μπορεί να προκύψουν. Ενημερώθηκαν επίσης και για άλλα ασφαλιστικά προϊόντα ανάλογα με τις προσωπικές τους ανάγκες, τόσο από άποψη αποταμίευσης, επένδυσης ή κάλυψης εξαρτωμένων και περιουσίας.

Όλα τα ασφαλιστικά προϊόντα της Prime Insurance σχεδιάζονται με γνώμονα τον άνθρωπο, προσφέροντας εξαιρετικές επιλογές και εξυπηρέτηση σε υψηλό επίπεδο.

Οι επισκέπτες στην έκθεση και στο περίπτερο της Prime Insurance είχαν επίσης την ευκαιρία, συμπληρώνοντας ένα ειδικό δελτίο συμμετοχής, να λάβουν μέρος σε διαγωνισμό με δώρο ένα tablet. Στη φωτογραφία, η τυχερή Μαρία Σταύρου από την Λάρνακα, παραλαμβάνει το δώρο της από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας, κ. Μιχάλη Μιχαηλίδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα